Lybra - Joystick od lusterek
Lybra - Joystick od lusterek
Witajcie.
Czym różni się joystick od lusterek ze składaniem elektrycznym lusterek od tego bez składania ?
Generalnie chodzi tylko o samą budowę wewnątrz.
Czy brakuje możliwości przekręcenia joya na dół (pozycja składania lusterek) czy tylko i wyłącznie coś w elektronice tam jest zmienione ?
Jeżeli brakuje możliwości to czym to się różni, że się tego zrobić nie da ?
Czym różni się joystick od lusterek ze składaniem elektrycznym lusterek od tego bez składania ?
Generalnie chodzi tylko o samą budowę wewnątrz.
Czy brakuje możliwości przekręcenia joya na dół (pozycja składania lusterek) czy tylko i wyłącznie coś w elektronice tam jest zmienione ?
Jeżeli brakuje możliwości to czym to się różni, że się tego zrobić nie da ?
Odp: Lybra - Joystick od lusterek
Da rade zrobić potrzeba lusterek składanych elektrycznie /posiadają trzeci silnik/potem podanie naprzemian plusa i minusa do tych silniczków w celu złożenia bąż rozłożenia lusterek,pominąwszy wyłącznik,Sam wyłącznik też się różni posiada dodatkową parę styków i dodatkowe położenie-ale to jakbys chcia składac wyłącznikiem.jak chcesz składac po zapłonie:
1.lusterka muszą być składane elektrycznie
2.modyfikacja elektryki /dwa przekazniki,lub np,adaptacja modułu domykania szyb,lub własna niczym nieograniczona wyobraznia/
1.lusterka muszą być składane elektrycznie
2.modyfikacja elektryki /dwa przekazniki,lub np,adaptacja modułu domykania szyb,lub własna niczym nieograniczona wyobraznia/
Dokładnie chodzi o to, że ułamał mi się joy, a nie mogę znaleźć nigdzie ze składanymi lusterkami (tak jak mam w swoim samochodzie).
I pytanko czy da się poprzekładać conieco do tego starego (np. sam joy) i będzie to banglało ?
Aby się nie okazało, że w środku całkowicie się różni i nie poskładam tego do kupy.
I pytanko czy da się poprzekładać conieco do tego starego (np. sam joy) i będzie to banglało ?
Aby się nie okazało, że w środku całkowicie się różni i nie poskładam tego do kupy.
kaeres pisze: I pytanko czy da się poprzekładać conieco do tego starego (np. sam joy) i będzie to banglało ?
Nie wiem takiej "rzezby "nie ćwiczyłem.Ktoś musi być pierwszy

Przestudiowałem to.
Z praktycznego pkt. widzenia nie da się tego zrobić.
Nawet gdyby joy pasował to go się nie da zdemontować bez zniszczenia czegokolwiek.
Tą gałeczkę na wierzchu (ze strzałką) jedynie w fazie produkcji nasadzili na joya na zasadzie zatrzasku i nie ma pod nią dojścia aby ten zatrzask pozostał cały.
Z praktycznego pkt. widzenia nie da się tego zrobić.
Nawet gdyby joy pasował to go się nie da zdemontować bez zniszczenia czegokolwiek.
Tą gałeczkę na wierzchu (ze strzałką) jedynie w fazie produkcji nasadzili na joya na zasadzie zatrzasku i nie ma pod nią dojścia aby ten zatrzask pozostał cały.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Mnie również ułamał się ten joystick. Próbowałem kleić, cudować ale rzezcywiście wygląda to na jakiś problem ..
czy udało Ci się w końcu jakoś przebrnąć przez temat?
Pozdrawiam
Piotr
czy udało Ci się w końcu jakoś przebrnąć przez temat?
Pozdrawiam
Piotr
Kupiłem używkę na allegro.
Jeżeli masz bez składania lusterek to każdy to ma.
Jeżeli ze składanymi tak jak ja to problem jest większy.
Jeżeli masz bez składania lusterek to każdy to ma.
Jeżeli ze składanymi tak jak ja to problem jest większy.