Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Witam krajana z mojego miasta!Marcin85 pisze:witam
jestem z bełchatowa
mam lancie delte 1.6 75km 94r.
zakładam gaz do niej i są problemy bo niemogą znajść jakiegoś impulsu żeby auto przeżuciło z paliwa na gaz
Cewkę przetopił Ci ten bolek co montował instalacje,sam to widziałem bo przy nim stałem!!! Po chwili wszedł do biura i powiedział że właśnie przetopił cewkę i trzeba to będzie jakoś załatwić....? Sam to widziałem i słyszałem!!! A skopali ją we wtorek ok. 10:30!Marcin85 pisze:1700zł ma kosztować założenie gazu. dziś dzwoniłem do nich i dowiedziałem sie że przetopiona jest cewka,tak mi powiedział,że jutro będzie już zrobiona i autko do odebrania.pewnie tydzień temu jak zaprowadziłem im to zjebali ją i czekali na nową cewke a mi kit wciskali przez tydzień że niemoga znajść impulsu.pojeżdze nią troche i opyle:P mi się podoba kappa sliczny sedanik .z silnik 2.0 w turbo. a twoja ile wyciągnie??
Marcin85 pisze:1700zł ma kosztować założenie gazu. dziś dzwoniłem do nich i dowiedziałem sie że przetopiona jest cewka,tak mi powiedział,że jutro będzie już zrobiona i autko do odebrania.pewnie tydzień temu jak zaprowadziłem im to zjebali ją i czekali na nową cewke a mi kit wciskali przez tydzień że niemoga znajść impulsu.pojeżdze nią troche i opyle:P mi się podoba kappa sliczny sedanik .z silnik 2.0 w turbo. a twoja ile wyciągnie??