maniacy gliwice
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
maniacy gliwice
mieszkam w g-ce i chciałem się dowiedzieć czy są maniacy Lanci w Gliwicach i okolicach jak ktoś jest to pisz 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Odp: maniacy gliwice
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Maniaków tu nie brakuje, moja żonka jest non-stop zazdrosna o Lancie

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
W każdym rejonie kraju są aktywni i mniej aktywni maniacy. LKP ma na celu właśnie skupienie ich w jednym miejscu i możliwość poznania. Liczę zatem na jakąś okazję że się spotkamy przy okazji jakiegoś spotu na który już teraz zapraszam.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
Też mieszkam w G-ce i mam lybre od marca 2004 r. do dziś. Czy jestem maniakiem oceń sam.
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Sosnowiec się melduje...
:D:D Maniak z Białą Lucynką 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !
- Patryklancia
- Specjalista ds. części zamiennych
Jestem tu od bardzo dawna chociaż ostatnio troszkę zaniedbałem forum powracam 

no to jeśli jest dużo maniaków ze Śląska i okolic to może by jakiś spocik zorganizować , niech ktoś poda miejscówe miło by było się spotkać pogadać i zapoznać się co wy nato
- romlen
- Założyciel LKP
Tyle było trąbione o minionym zlocie. Kilka dni poślizgu! Kliknij aby poznać szczegóły A następny to Sylwester z Lancią w tle a także zlot zimowy ale tu już trochę daleko dla Ciebierakam pisze:no to jeśli jest dużo maniaków ze Śląska i okolic to może by jakiś spocik zorganizować , niech ktoś poda miejscówe miło by było się spotkać pogadać i zapoznać się co wy nato

Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange

na zimowy zlot postaram się przyjechać z wami do BARBARY , ale 29 listopada niemogłem wpaść na zlocik bo pracowałem od 4 do 18 . a ja tylko tak zaproponowałem małe spotkanko , mam nadzieje że romlen wściekły nie jesteś na mnie jeśli tak to sory 

- romlen
- Założyciel LKP
Nie ma o czym mówić. Każdy może pojawić się tam gdzie ma czas i środki. Śledź nasze newsy odnośnie zlotów i spotów.rakam pisze:na zimowy zlot postaram się przyjechać z wami do BARBARY , ale 29 listopada niemogłem wpaść na zlocik bo pracowałem od 4 do 18 . a ja tylko tak zaproponowałem małe spotkanko , mam nadzieje że romlen wściekły nie jesteś na mnie jeśli tak to sory
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Re: maniacy gliwice
ja jestem z Zabrza po sąsiedzku:)) po małej przerwie-jakieś 3,5 roku powrót do marki Lancia:))
Pozdrawiam:))
ps. a może jeszcze ktoś jest z Zabrza? osobiscie widuję nawet jedna Lybrę srebną kombii w Rokitnicy...
ps. a może jeszcze ktoś jest z Zabrza? osobiscie widuję nawet jedna Lybrę srebną kombii w Rokitnicy...

Ja tam zadnej Lancii nie mam, ale od prawie 3 lat niemal codziennie bywam na forum...
W sumie to tez jakas forma maniactwa...
Pozdro.
W sumie to tez jakas forma maniactwa...
Pozdro.
To nie ja, ale tez z Zabrza:)sasanka1 pisze:ja jestem z Zabrza po sąsiedzku:)) po małej przerwie-jakieś 3,5 roku powrót do marki Lancia:))
QV...soon:)
Bytom wita 
zauważyliśmy "bliźniaczkę" (grantowa Lucynka 2,4) w Bytomiu
i czarną Lucynkę z Chorzowa
a ja nigdy nie myślałam że polubię combi

zauważyliśmy "bliźniaczkę" (grantowa Lucynka 2,4) w Bytomiu
i czarną Lucynkę z Chorzowa
a ja nigdy nie myślałam że polubię combi

Lybra 2,4 JTD