Ciekawy jestem dlaczego 5 razy?Nie 3,nie 4 a akurat 5 razy za każdym razem muszę otwierać drzwi?Może można to jakoś przeprogramować w jakiejś centralce albo co

To ja aż takich numerów nie mam (w sensie ręcznego zamykania), ale z otwieraniem to zimą mam takie sytuacja zawsze gdy umyję auto a na dworze jest mróz - poranne otwieranie auta to zawsze chwila irytującej zabawy.Jarek_Lu pisze:Ja mam tak samo tylko nie czekam do kilku razy tylko przy pierwszym rozblokowaniu otwieram ręcznie nim zdąży zamknąć centralny.
Po krótkiej jeździe jak nagrzeje się całe auto już przy zamykaniu nie ma problemu , tylko jak było poniżej 20 stopni musiałem zamykać ręcznie wciskając tylne blokady a od kierowcy z kluczyka
... Et comment vous l'avez résolu?Spxcompany pisze:Moi aussi, aujourd'hui j'ai eu un probl?me de serrure centrale au ma voitureLOL
Czy Wy czasem komuś ,coś ,jak gdyby nie ubliżacie ???stabraf pisze:... Et comment vous l'avez résolu?Spxcompany pisze:Moi aussi, aujourd'hui j'ai eu un probl?me de serrure centrale au ma voitureLOL