Lybra - pokrętło regulacji temperatury (od kierowcy)
Lybra - pokrętło regulacji temperatury (od kierowcy)
Witam. Mam problem z w/w pokrętłem czy dam rade je sam zrobić czy raczej udać sie do jakiegoś warsztatu. Nie wiem czy po prostu spadło czy zoba je po prostu przekręciła. Jeżeli ktoś by miał jakieś wskazóweczki ja to zrobić samemu byłbym wdzięczny. Z góry dziękuje.
Odp: Lybra - pokrętło regulacji temperatury (od kierowcy)
To moze ktos podpowie jak zdemontowac kosmiczny panel:) zeby sie dostac do w/w pokretla
Odp: Lybra - pokrętło regulacji temperatury (od kierowcy)
uzyj opcji szukaj.
jest gdzies cala fotorelacja z rozbierania panelu. sam wg nie kiedys dostawalem sie do radia. na poczatek na pewno musisz plaskim srubokretem wyciagnac kratke nawiewu (srubokretem z lewej i prawej jej strony), a potem pokaz sie sruby na tzw gwiazdki (nie imbusy).
powodzenia, bo zabawy coniemiara
jest gdzies cala fotorelacja z rozbierania panelu. sam wg nie kiedys dostawalem sie do radia. na poczatek na pewno musisz plaskim srubokretem wyciagnac kratke nawiewu (srubokretem z lewej i prawej jej strony), a potem pokaz sie sruby na tzw gwiazdki (nie imbusy).
powodzenia, bo zabawy coniemiara

Jest
Volvo s60 2,4 Pb 170KM
Było
Lybra 2,4jtd 136KM
Volvo s60 2,4 Pb 170KM
Było
Lybra 2,4jtd 136KM
Re: Lybra - pokrętło regulacji temperatury (od kierowcy)
Witam,
Postanowiłem odświerzyć temat ponieważ wczoraj "straciłem kontrolę" nad pokrętłem regulacji temperatury (bez wcześniejszych oznak problemu). Moje pytanie:
- czy ktoś z forumowiczów miał podobne doświadczenie i czy samo pokrętło jest w ogóle możliwe do naprawienia tzn. czy istnieje możliwość jakiegokolwiek dostępu do pokrętła po zdemontowaniu panelu klimatyzacji? A jeśli tak to z jakim typem usterki mogę mieć do czynienia?
Zaznaczam, że chodzi mi konkretnie o wskazówki dotyczące dostania się do pokrętła, ponieważ z tematami demontażu deski już się na forum zapoznałem.
Czy ktoś zna rozwiązanie -

Postanowiłem odświerzyć temat ponieważ wczoraj "straciłem kontrolę" nad pokrętłem regulacji temperatury (bez wcześniejszych oznak problemu). Moje pytanie:
- czy ktoś z forumowiczów miał podobne doświadczenie i czy samo pokrętło jest w ogóle możliwe do naprawienia tzn. czy istnieje możliwość jakiegokolwiek dostępu do pokrętła po zdemontowaniu panelu klimatyzacji? A jeśli tak to z jakim typem usterki mogę mieć do czynienia?
Zaznaczam, że chodzi mi konkretnie o wskazówki dotyczące dostania się do pokrętła, ponieważ z tematami demontażu deski już się na forum zapoznałem.
Czy ktoś zna rozwiązanie -

Nie rozbierałem tego, ale jest tu gdzieś temat o wymianie przycisków na panelu klimy to i do pokręteł tez sie pewnie da dobrać.
http://www.afczwa.com Czestochowskie Forum Akwarystyczne
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
trochę odświeżę temat, ponieważ to samo pojawiło się u mnie. Kolas udało Ci się z tym uporać ?