Proponuję spotkanie w Krakowie w niedzielę 14 marca, godz. 16.00 w Bonarce, na środku (tam powinno być miejsce) najwyższego poziomu parkingu:
Spotykamy się na parkingu, pogadamy chwilę przy samochodach, poczekamy na spóźnialskich i pójdziemy gdzieś do środka na jakąś kawkę.
Dla tych co jeszcze nie byli w Bonarce (wjazd na najwyższe piętro jest nieco zakręcony):
Jadąc Kamieńskiego od strony Matecznego zjeżdża się w prawo (już za Puszkarską) i przed zjechaniem na sam dół odchodzi niepozorny wjazd na poziom 1, po wjechaniu na poziom pierwszy trzeba przejechać wzdłuż całego poziomu i na jego końcu jest wjazd na poziom 2.
Jadąc od strony Wielickiej trzeba chyba najpierw wjechać na poziom -1, i tam po jakichś 100 m jest wjazd na wyższe poziomy.
Lista:
wujekp + ciociaE + 2
Favo
artjas+ Gosia
cocoon
mrkura + mrs.raketa
bargaw3181
MuodyKrk
Lukasz KrK + wraz z ukochana
Jerry + 1 (?)
XTX z Anią
Lancia1969
bichon
Jak ktoś miałby jednak problem z trafieniem na poziom 2 to przystaje przy stacji Auchan przy Bonarce, dzwoni do mnie i ja tam po niego zjadę. Podaję telefon do mnie, gdyby ktoś miał problemy z trafieniem lub spóźnił się za bardzo i nie było by już nas na parkingu: 663 888 201.
Jeszcze jedna mapka poglądowa. Nie da się już nie trafić