Sprawa wygląda następująco. Jakiś czas temu otwierając bagażnik chwyciłem przez przypadek za zaznaczoną na obrazku listwę. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu listwa odpadła od klapy i została mi w ręku,listwa również pękła na jednym z końców brakuje około 3 centymetrów. Kupiłem listwę za grosze (Podziękowania dla kolegi bomal23 od którego ją nabyłem) natomiast listwa, którą urwałem miała od strony klapy jakieś czarne wypełnienie, ta którą kupiłem jest w środku pusta ( jutro wrzucę zdjęcia jak to wygląda). Jak mam ją teraz przykleić do klapy. Czy wypełnić ją jakiś silikonem i dopiero później klej?? Dodam że na klapie bolce do których przyklejona była listwa są całe. Ma ktoś może jakiś pomysł lub może ktoś z Was wie porostu jak to teraz przykleić. HELP.
KAPPA - chromowana listwa tylnej klapy
KAPPA - chromowana listwa tylnej klapy
Sprawa wygląda następująco. Jakiś czas temu otwierając bagażnik chwyciłem przez przypadek za zaznaczoną na obrazku listwę. Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu listwa odpadła od klapy i została mi w ręku,listwa również pękła na jednym z końców brakuje około 3 centymetrów. Kupiłem listwę za grosze (Podziękowania dla kolegi bomal23 od którego ją nabyłem) natomiast listwa, którą urwałem miała od strony klapy jakieś czarne wypełnienie, ta którą kupiłem jest w środku pusta ( jutro wrzucę zdjęcia jak to wygląda). Jak mam ją teraz przykleić do klapy. Czy wypełnić ją jakiś silikonem i dopiero później klej?? Dodam że na klapie bolce do których przyklejona była listwa są całe. Ma ktoś może jakiś pomysł lub może ktoś z Was wie porostu jak to teraz przykleić. HELP.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2010, 21:50 przez Kiełson, łącznie zmieniany 2 razy.
Była japońska gejsza(CIVIC 98r 1.4), jest włoska bella(KAPPA 2.4 JTD 2000r)
Kontakt.509163704;E-mail: mkielkowski07@wp.pl; GG: 3779570; skype: mkielkowski07
Pozdrawiam, Michał

Kontakt.509163704;E-mail: mkielkowski07@wp.pl; GG: 3779570; skype: mkielkowski07
Pozdrawiam, Michał

- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Re: KAPPA - chromowana listwa tylnej klapy
ja miałem identyczną sytuacje co Ty
wyczyść dobrze klapę z resztek tego czarnego kleju i przyklej listwę na silikon
już ponad rok temu tak zrobiłem i trzyma się elegancko

już ponad rok temu tak zrobiłem i trzyma się elegancko

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Troszke nie na temat ale to chyba Twoja włoszka stała za moim Kpiszonem wczoraj na Bukowińskiej
Piękna sztuka ale ta urwana listwa troszkę szpici pozdrawiam
seba123 pisze:Troszke nie na temat ale to chyba Twoja włoszka stała za moim Kpiszonem wczoraj na Bukowińskiej
a no moja moja

Była japońska gejsza(CIVIC 98r 1.4), jest włoska bella(KAPPA 2.4 JTD 2000r)
Pozdrawiam, Michał

Pozdrawiam, Michał