I chyba jeszcze jest więcej niż 40 cm od obrysu bocznego?Pingvin pisze:Nie żebym się czepiał, ale czy między lampkami jest przepisowe 60 cm?
Ci może i nie, ale inni mogą, musisz być na to przygotowany, jak im zaczniesz filozofować to Ci szybko te światła zdejmą, niestety. Ja mam mieszane uczucia do do wyglądu ale to tylko moje zdanie.Patryklancia pisze:Niema 60 cm ale to jedyne sensowne miejsce na ich zamontowanie.
W trakcie kontroli panowie policjanci nie mieli żadnych zastrzeżeń co do montażu i homologacji.
volf pisze:I chyba jeszcze jest więcej niż 40 cm od obrysu bocznego?Pingvin pisze:Nie żebym się czepiał, ale czy między lampkami jest przepisowe 60 cm?
A co to za lampy, ile kosztowały i czy mają homologację, bo świecą bardzo ładnie, przynajmniej na fotkach. Sam myślę o montażu dziennych w kappie, ale jest problem z miejscem montażu-by się ładnie komponowały i były jednocześnie zamontowane zgodnie z wymogami.
Heathen pisze:O ile takie LEDowe swiatla mnie dobijają (poza oryginalnymi w audi:)
O tyle w dederce Patryka to wszystko się fajnie komponuje
-karbon
-gałka zmiany biegów
-led swiatelka
-fajne felgi z małym profilem opony
I dedra z klasycznego stylu, niepostrzeżenie przeskakuje w takim młodzieżowy-sportowy ze smakiem! Co mi się podoba.
Widuję ją codziennie gdy ide po bułki do Luxa:) i naprawdę całość robi dobre wrażenie. Ale mam nadzieje że nie przekroczysz Patryk tej cienkiej granicy, oddzielającej delikatne zmiany od kiczu.... nigdy nie waż się wrzucać dywaników ala ryflowana blacha!:D
Pozdrawiam