Czy ktoś z was może mi wytłumaczyć fachowo ( nie braże się jak też będą jakieś foty dodane ) jak podłączyć taki odtwarzacz

do radia seryjnego wersja bez nawigacji...
lybra 1.8 benz 2002r
z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc

Kolega Jan robił tą przeróbkę ?lybra1,9 pisze:Dvd przerobione, muzyka po optyku gania.Gość ,który to podłaczał pracuje nad oprogramowaniem sterowania z poziomu ics do mojego dvd/korr/.Umówilismy się,że jak nie da rady/z softwarem do korra/ to za darmo przełozy ten sam czytnik do którego ma oprogramowanie.Teraz pozostaje szukać muzy w formacie dts.
Uraczysz nas zdjęciami ?lybra1,9 pisze:A znasz innego?Ja osobiście nie.Za dołożenie odtwarzacza dvd wziął 200PLN plus zamiana ics bez nawi na ics z nawi./w zamian wział ics bez nawi,natomiast na ten od niego mam roczna gwarancję plus kody,mogłem sobie cyferki wybrać do kodu/Roboty było na dwa dzionki/sobota plus niedziela/.Dla mnie ten gość to fanatyk lancii.Co do sumarycznych kosztów wraz do tego wzmak/procesor dzwieku / zmieściłem się w 900PLN.Sprzedając swoje bose za 200PLN wyniosło mnie 700PLN.
W stereo jest pod warunkiem zamontowania DSP z alfy 166iniemamocny pisze:Mogę prosić o wrzucenie ponownie tego filmiku, zniknął z ww serwera. Czyli chcesz lybra1,9 powiedzieć, że działa Ci sterowanie fabryczne icsa i sterujesz nim, odtwarzaczem multimedialnym, wszystko jest w stereo, bez przełączania jakimś przełącznikiem i jednocześnie działa wszystko tak jak w zwykłym icsie, czyli wskazania komputera itd? Poproszę też o jakieś foty, ale przede wszystkim o ten filmik.
Pozdrawiam.
Ps. Zadowolę się też filmikiem usera jan123456 przytoczonym w tym temacie.