Witam,
Pod tym linkiem jest mój post, poszukuję wspomnianego silniczka:
Kupię silniczek
Niestety wszyscy mają te silniczki wymontowane i trzeba podać numer właściwego. Ja potrzebuję numer tego który steruje szyba/kratki/nogi, żeby to sprawdzić musiałbym rozmontować niemal pół wnętrza, potem zmontować i ponownie rozmontować do wymiany. Roboty jest naprawdę dużo, może ktoś z Was może mi pomóc, nie chcę dwa razy rozbierać a auta potrzebuję codzień i nie mogę go unieruchomić na kilka dni do czasu, aż dostanę silniczek.
Próbowałem szukać w Eperze ale tam albo tego nie ma albo ja nie umiem znaleźć. Pomóżcie!
Lybra- silniczkek sterowania nawiewu- szyba/kratki/nogi
Re: Lybra- silniczkek sterowania nawiewu- szyba/kratki/nogi
Witam.
Jak czytałem Twojego posta od razu wpadł mi eper ale pisałeś, że nie możesz znaleźć.
Spróbuj w ASO Fiata. Podasz numer VIN i powinni podać Ci numer silniczka, a możesz spytać przy okazji ile u nich kosztuje. Czasami ceny są atrakcyjne.
Pozdrawiam
Jak czytałem Twojego posta od razu wpadł mi eper ale pisałeś, że nie możesz znaleźć.
Spróbuj w ASO Fiata. Podasz numer VIN i powinni podać Ci numer silniczka, a możesz spytać przy okazji ile u nich kosztuje. Czasami ceny są atrakcyjne.
Pozdrawiam
Mefisto
Lancia...the way of life...
Lancia...the way of life...
Cena w aso nie jest atrakcyjna. Ponad 200zł...
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Ja bym powiedział, że to cena bardzo aktrakcyjna... 

Za 50 zł udało mi się kupić używany silniczek od Stilo abarth z 2004 roku bodajże. Działa już blisko pół roku. Jeśli weźmiemy pod uwagę że część ta nie ma żadnego wpływu na bezpieczeństwo jazdy to nie uważam żeby uzasadnione było płacić za nią pięciokrotnie więcej.
Zresztą każdy zrobi jak uważa i na ile go stać.
Zresztą każdy zrobi jak uważa i na ile go stać.
Mam również pytanko co do tego silniczka, mam numer bosch-owski (132801154(A)) i chyba magneti marelli a.211.004.0.0, ale w aso Viamot nie są w stanie powiedzieć mi który to jest bo oni mają inne numery katalogowe a Lyberka ma ponoć trzy róże silniczki sterujące nawiewem. Czy ktoś z kolegów jest w stanie to sprawdzić, bo nie uśmiecha mi się ponownie rozbierać pół deski rozdzielczej, żeby przyjechać do nich i dobierać na podobieństwo, bez pewności czy go posiadają. Dodam że chodzi o silniczek odpowiadający za przełączanie nawiewu szyba, kratka, nogi
Z góry wielkie dzięki
Z góry wielkie dzięki