Lybra 2.0 aut.-jaka instalacja i gazownik Krosno Rzeszów
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Lybra 2.0 aut.-jaka instalacja i gazownik Krosno Rzeszów
Witam wszystkich forumowiczów. Problem jak w temacie, proszę o pomoc w wyborze. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2010, 19:51 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zakładamy starannie temat
Powód: Zakładamy starannie temat
Lancia Lybra 2.0 Comfotronic Berlina
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Re: Lybra 2.0 aut.-jaka instalacja i gazownik Krosno Rzeszów
ktokolwiek jest w stanie pomoc??
Pewnie tak, ale nie w tym rejonie.
Podjedź do najpierw do dobrego gazownika niech przedstawi jakąś konfigurację i ją się tu omówi.
Pozdrawiam.
Podjedź do najpierw do dobrego gazownika niech przedstawi jakąś konfigurację i ją się tu omówi.
Pozdrawiam.
jeśli chcesz w miarę rozsądną cenę i jakość- załóż Stag300+. Dużo Kapp 2.0 tutaj na tym jeździ.
Ja miałem plan zakładania instalacji, ale chwilowo zrezygnowałem- w Tyczynie, tylko nie pamiętam nazwy zakładu. Dobry (i w miarę tani) jest też zakład w Trzebownisku, nie pamiętam również nazwy. Nie polecam Eksa Rzeszów- z uwagi na drożyznę (za instalację do Kappy zażyczyli sobie 3600PLN, a w Tyczynie za tą samą- Stag300+około 2500zł) i ogólne niezadowolenie klientów, o ile słyszę nieraz. Z okolic Strzyżowa i Krosna niestety nie mam informacji o zakładach.
pozdrawiam .
Ja miałem plan zakładania instalacji, ale chwilowo zrezygnowałem- w Tyczynie, tylko nie pamiętam nazwy zakładu. Dobry (i w miarę tani) jest też zakład w Trzebownisku, nie pamiętam również nazwy. Nie polecam Eksa Rzeszów- z uwagi na drożyznę (za instalację do Kappy zażyczyli sobie 3600PLN, a w Tyczynie za tą samą- Stag300+około 2500zł) i ogólne niezadowolenie klientów, o ile słyszę nieraz. Z okolic Strzyżowa i Krosna niestety nie mam informacji o zakładach.
pozdrawiam .
Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
a wie ktos o jakichs przeciwskazaniach zakladania gazu gdy ma sie automat na pokladzie?
Nie słyszałem o żadnych.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
w tyczynie chodzi o firme h-gaz? bo szukam tego gazownika w necie i tylko cos takiego sie pojawia.
U mnie w Brodnicy do Lybry założyłem instalację na 5 osobnych wtryskach + reduktor KME 186 + Komputer Diego + wlew gazu pod klapką paliwa = 2950zł
Samochód odebrany 18.05 i zrobione prawie 13000km bez najmniejszych problemów.
Firma IGasAuto.
Samochód odebrany 18.05 i zrobione prawie 13000km bez najmniejszych problemów.
Firma IGasAuto.
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Dzięki wielkie jakubg. Właśnie tego typu informacji potrzebuje, ktoś jeszcze mógłby podzielić się informacjami dot swoich instalacji ich użytkowaniem oraz ceną założenia?
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
wiecie cos o ins zenit bo w trzebownisku taka mi zaproponowal. rozmowa tylko telefoniczna jak narazie. pozdrawiam
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Jest ktos w stanie jednoznacznie odpowiedziec czy instalacja BRC jest lepsza od Stag 300+. Roznica w cenie jest spora w mojej okolicy na kozysc Staga ale byc moze mialbym mozliwosc zalozyc BRC w cenie Staga.
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Popisze sam ze soba :] Co powiecie na taka konfiguracje: Stag 300+ Wtryskiwacze pojedyncze MagicJet, co do reduktora jeszcze nie zdecydowalem.
Do Staga polecam wtryskiwacze Hana - stosunek jakości do ceny. Mam takie w mojej Kappie (ten silnik ma chyba wtryskiwacze bp. Boscha to nie trzeba zdejmować i wiercić kolektora, reduktor MagicIII lub Zavoli. Polecam forum LPG. Gdybym miał możliwość założyć BRC w cenie Staga założyłbym BRC. W/g opini forum LPG. I jeszcze jedno: najlepszy fachowiec nie zrobi cudów z byle jakich elementów a najlepsza instalacja nie będzie dobrze pracować zamontowana i zestrojona byle jak. Pozdrawiam.
Ja również polecam BRC. Miałem w dwóch samochodach i zero problemów.
Lybra 1,9 jtd SW ,Ypsilon 1,1 , (wcześniej 14 szt. innej Włoszczyzny)
- LuuukaszXXX
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
A jak wyglada sprawa wytrzymalosci lub ewentualnej mozliwosci regeneracji wtryskow Hana bo cena ok dwukrotnie wyzsza przynajmniej na podstawie allegro niz MagicJet. Polecony gazownik z trzebowniska chce zakladac mi zenita lub staga ale na valtecach w cenie ok 3000 a na moja propozycje (stag, hana, magic3) odpowiedzial: ''panie a po co panu takie'' wiec nie wiem jak mam parzec na jego profesjonalizm. Moze jeszcze jakies propozycje gazownikow.