Mój nr to 601-815-082
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Seba,nie lepiej dopisać się do listy Assistance KlubowySEBAkappa pisze:Pomyślałem,że skoro rozwija się nasze centralne spotykanko i pojawiają się tu i ówdzie nr tel do niektórych,to może każdy kto ma ochotę i życzenie udostępnić swój nr wszystkich,to niech to zrobi w tym temacie.Ja co prawda już podawałem swój na ogólnym podobnym temacie ale zrobię to i tuNumery może się przydadzą w razie jakichś pytań porad albo po prostu pomocy w nagłych przypadkach lub awarii naszych Lucynek.
Mój nr to 601-815-082
Jesli chodzi o Assistance Klubowy,to podawałem tam swój nr jak dobrze pamiętam ale postanowiłem tutaj tak po prostu założyć podobny temacik i to dotyczy całego województwa łódzkiego a nie tylko Łodzimarkiz68 pisze:Seba,nie lepiej dopisać się do listy Assistance KlubowySEBAkappa pisze:Pomyślałem,że skoro rozwija się nasze centralne spotykanko i pojawiają się tu i ówdzie nr tel do niektórych,to może każdy kto ma ochotę i życzenie udostępnić swój nr wszystkich,to niech to zrobi w tym temacie.Ja co prawda już podawałem swój na ogólnym podobnym temacie ale zrobię to i tuNumery może się przydadzą w razie jakichś pytań porad albo po prostu pomocy w nagłych przypadkach lub awarii naszych Lucynek.
Mój nr to 601-815-082Złotówa zrobił kawał dobrej roboty
![]()
Drukujesz listę,wrzucasz do schowka Lucyny i w trasę od gór do morza![]()
Odnośnie listy-Łódzkie tylko dwie osoby![]()
Chyba,że ta twoja lista ma być tylko dla Łodzian![]()
Wieluń to łódzkie tak więc i ja podaję nr.tel
602227421 Wieluń i okolice oferuję pomoc w miarę możliwości