witam
gdzie znajde jakis numer koloru samochodu wiem ze powinien byc na masce od wewnetrznej strony ale niestety nie ma go i nie jaki kolor ndobrac bo musze zrobic wyprawki! pomocy
Kappa - gdzie znaleźć symbol koloru lakieru?
Kappa - gdzie znajde symbol koloru lakieru?
Witaj.
W kappie po otwarciu bagażnika nalepka z numerem lakieru jest z lewej strony blisko błotnika na podszybiu.
ps. z tego co pamiętam temat już kiedyś był - opcja "szukaj"
W kappie po otwarciu bagażnika nalepka z numerem lakieru jest z lewej strony blisko błotnika na podszybiu.
ps. z tego co pamiętam temat już kiedyś był - opcja "szukaj"
Kappa - gdzie znajde symbol koloru lakieru?
Hmm ja jak cos chce malowac to zqwsze ide z klapka wlewu paliwa do sklepu i mi robia lakier.Kto wie ile razy auto bylo malowane... a i warunki atmosferyczne robia swoje.
Lancia Thema III 2.5td 09.92r
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Łukasz
Kappa - numer lakieru
Witam, musze zrobic kilka poprawek lakierniczych w mojej lanci, jednak nie wiem gdzie znajde nr lakieru by byl taki sam jak oryginalny.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2010, 9:53 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeszukujemy forum przed założeniem po raz 100-tny takiego samego tematu!
Powód: Przeszukujemy forum przed założeniem po raz 100-tny takiego samego tematu!
?Gdyby Bóg lubił przedni napęd chodzilibyśmy na rękach?
Re: Kappa - gdzie znaleźć symbol koloru lakieru?
Na wlepce po otwarciu bagżnika - obciera ją zawsze peszel od kabli idących do klapy.
Ogólnie to ten kolor tylko ma w sklepie z lakierami naprowdzić gościa - lakier trzeba dorobić do koloru auta - lakier się tarzeje i jakbyś pomalował takim jak wychodziła z fabryki to będzie widać różnice i to bardzo.
Ogólnie to ten kolor tylko ma w sklepie z lakierami naprowdzić gościa - lakier trzeba dorobić do koloru auta - lakier się tarzeje i jakbyś pomalował takim jak wychodziła z fabryki to będzie widać różnice i to bardzo.