fazi pisze:Problem w tym ,że tam nie ma totalnie gdzie zaparkować ,biorąc pod uwage czas przedświąteczny kto wie,teraz jest kłopot,chyba ,że ostatnie pietro choć ostatnio jak byłem i tam było zle z miejscem.Proponuje malta ,dojazd od strony nowego zoo,po przejechaniu przez tory kolejki,jest tam całoroczny pub dla motocyklistów ,może spotkamy sie jeszcze przed ,celem obejrzenia miejsca ,spotykalismy sie tam alfami i było fajnie.
A myślałem,że akurat na Malcie i do tego tak wcześnie w niedziele znajdziemy jakieś miejsca

Zresztą póki co zapowiadają się w porywach 4 Lancie więc chyba nie byłoby kłopotu
Byłem tydz temu w sobotę tam i im wyżej tym więcej wolnych miejsc a na ostatnim zadaszonym piętrze stało może z 40 aut...
Osobiście nie lubię CH ale o tej porze roku taki zadaszony parking to chyba najlepsze miejsce na nasze spotkania...
No ale ok,jeśli miałbyś Fazi czas i możliwość obejrzenia tam tego pubu to fajnie by było,bo ja w tyg nie dam rady raczej,najszybciej w weekend - ale jeśli faktycznie jest tam spoko to można zaryzykować,tylko czy ten przybytek jest tak wcześnie czynny w niedzielę?
Duch-Dziadka pisze:Jesli nie bedzie sniegu i starczy mi sil, aby zwlec sie z rana to pojawie sie moim Pugiem.

Właśnie jak ten śnieg będzie,to fajnie by było byś podjechał pugiem swoim i naszym Lucynkom utorował ładnie drogę