Może pasują z innych auto ??
pozdro
Pawieł pisze:Jest może jakaś dokładka zderzaka do Kappy na przód może jest na tył ?? nic nie znalazłem na forum a myślę ze dobra dokładna wygląda spoko i pasowała by jak najbardziej
pozdro
????wega pisze:Pawieł pisze:Jest może jakaś dokładka zderzaka do Kappy na przód może jest na tył ?? nic nie znalazłem na forum a myślę ze dobra dokładna wygląda spoko i pasowała by jak najbardziej
pozdro
O ***
Wiedz jedno ,że Kappa to nie kibel ,tylko podróżna limuzyna .Pawieł pisze:Jest może jakaś dokładka zderzaka do Kappy na przód może jest na tył ?? nic nie znalazłem na forum a myślę ze dobra dokładna wygląda spoko i pasowała by jak najbardziej
pozdro
Piękna się nie poprawia -chyba że ktoś ma bałagan w oczach i głowieMariusz91 pisze:Zależy o co dokładnie koledze chodzi. Bo dokładka, a spojler to dwie różne rzeczyJeśli chodzi o dokładki to często wyglądają one ładnie.... aczkolwiek ani jednego ani drugiego nie widzę w Kappie
no więc właśnie ja też nigdzie nie widziałem a wyglądać to może spokoMariusz91 pisze:Zależy o co dokładnie koledze chodzi. Bo dokładka, a spojler to dwie różne rzeczyJeśli chodzi o dokładki to często wyglądają one ładnie.... aczkolwiek ani jednego ani drugiego nie widzę w Kappie
Otóż to własnie miałem na myśli, aczkolwiek nadal uważam że Kappa będzie z tym wyglądać kiepsko bo niby jakby to wpasować w kompozycje spokojnej i stonowanej limuzyny.Pawieł pisze:
...ale widzę że sporo osób z tego forum ma problem z odróżnieniem tego o czym mówię...