było już kilka razy ale wątki są dość stare więc prosiłbym o sugestie co do kosztów jakie dotknęły Was i ewentualnie co polecacie przy gazowaniu tak klasycznego silnika

Skoro masz juz blosa, to może jakieś wrażenia? Czy tak jak ja piłowałeś slita? Mam nadzieję, że nie jesteś zawiedziony, bo to m.in ja go zachwalałem"lewutek" pisze:Moja sugestia ... zwykła II-generacja + BLOS ale potrzebny "chętny" instalator i na przeglądach trzeba umieć się "sprzedać" ... koszt rzędu ~2000 zł PLN ... to chyba najtańszy wariant ... jak ma się więcej $ ... to wtrysk sekwencyjny ...
Za darmo nic nie ma ... nawet żeby w ryj dostać, to też trzeba na taką przyjemność zarobić ...
Jeszcze nie mogę zbyt wiele opisać ... poza tym, że jestem na etapie testów i dostosowywań ... no ale mogę napisać tyle, że jeszcze jeżdżę na oryginalnym "nierzeźbionym" slicie (dyszy) ... że w dole obrotów (wolne obroty) nie udało się ustawić prawidłowego składu mieszanki na analizatorze spalin (zawartość CO i HC przekroczona więc przegląd techniczny trzeba umieć "rozegrać" jeśli trafi się nadgorliwy "Jonasz""_ADAM_" pisze: ... Skoro masz juz blosa, to może jakieś wrażenia? Czy tak jak ja piłowałeś slita? Mam nadzieję, że nie jesteś zawiedziony, bo to m.in ja go zachwalałem