Jeśli ktoś jest zainteresowany lub ma znajomych w tej branży proszę o kontakt.
Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
W Jaworznie nie ma ślązakówtopcio1 pisze:Moja siostra (porwana niedawno przez Ślązaka)
Tu bym się kłócił , zdarzali się godojący , ale tacy z pod Mysłowicwega pisze:W Jaworznie nie ma ślązakówtopcio1 pisze:Moja siostra (porwana niedawno przez Ślązaka)
Tak, ale z drugiej strony Mysłowic.bufi pisze:Tu bym się kłócił , zdarzali się godojący , ale tacy z pod Mysłowicwega pisze:W Jaworznie nie ma ślązakówtopcio1 pisze:Moja siostra (porwana niedawno przez Ślązaka)
Przeoczyłeśmr.kura pisze:albo przeoczyłem albo Topcio zrobił edit
bufi pisze:ale terminy ma już do zimy wyczerpane .
Firma to mocno powiedzianebufi pisze:Ciężko będziesz miał znaleźć solidną firmę at hot .
Tak myślałem, że mnie szwagier wkręcawega pisze:W Jaworznie nie ma ślązaków
Otóż to, nie ma tu do czego ściągać firmy, to robota na jedną osobę. Niestety nie ten rejon, więc jak się nikt stamtąd nie zgłosi, to "podszlifujesz" swój "warsztat" remontowo-wykończeniowytopcio1 pisze:Firma to mocno powiedzianebufi pisze:Ciężko będziesz miał znaleźć solidną firmę at hot ., wystarczy jeden - złota rączka
.
Pomyśl o +++ wizyty u siostry. Pomożesz, pozwiedzasz a jak trzeba to parę cześci do lancii możesz kupić u chłopaków LCzescitopcio1 pisze:Jeśli robi dobrze i się nie obija to 1500 za tydzień jest niewiele.
Niestety wszystko wskazuje, że będę do wtorku bumelował w Jaworznie.
Na szczęście to nie wpadka, gorsze było przypisanie Jaworzna do Dolnego Śląska i Lubuskiego. Na szczęście z geografii nigdy noga nie byłem i zainterweniowałem.wega pisze:W Jaworznie nie ma ślązakówtopcio1 pisze:Moja siostra (porwana niedawno przez Ślązaka)