Za pierwszym razem podejrzewałem nieuczciwość stacji benzynowej (zrobiłem nawet z tego powodu małą awanturę

Jakieś dowody? Bo to trochę pomówienie..papawhiski pisze:w Rzeszowie na Żródełku, na warszawskiej to byście zatankowali z 66 litrów, tak cyganią, he he, nie polecam tej stacji nikomu
Jedz i zatankuj, a zrozumiesz czy to pomówienie, nie tylko mi się trafiło, ale i znajomy do Meganki wlewał więcej niż ma zbiornik, a miał jeszcze całą rezerwę, jak zalejesz tam 5 razy to zobaczysz czy to pomówienie.Polej pisze:Jakieś dowody? Bo to trochę pomówienie..papawhiski pisze:w Rzeszowie na Żródełku, na warszawskiej to byście zatankowali z 66 litrów, tak cyganią, he he, nie polecam tej stacji nikomu
Tankuję tam bardzo często ropę do aut firmowych i nie zauważyłem żadnej różnicy w przebiegach i wskazaniach stanu paliwa w porównaniu do innych stacji. Różnica jaką zauważyłem, to dość niskie ciśnienie na dystrybutorze, przez co wolniej się nalewa. Może spróbuj testu z nalewaniem do pojemnika ze skalą?papawhiski pisze:jedz i zatankuj, a zrozumiesz czy to pomówienie, nie tylko mi się trafiło, ale i znajomy do meganki wlewał więcej niż ma zbiornik, a miał jeszcze całą rezerwę, jak zalejesz tam 5 razy to zobaczysz czy to pomówienie.Polej pisze:Jakieś dowody? Bo to trochę pomówienie..papawhiski pisze:w Rzeszowie na Żródełku, na warszawskiej to byście zatankowali z 66 litrów, tak cyganią, he he, nie polecam tej stacji nikomu
Polej pisze:Tankuję tam bardzo często ropę do aut firmowych i nie zauważyłem żadnej różnicy w przebiegach i wskazaniach stanu paliwa w porównaniu do innych stacji. Różnica jaką zauważyłem, to dość niskie ciśnienie na dystrybutorze, przez co wolniej się nalewa. Może spróbuj testu z nalewaniem do pojemnika ze skalą?papawhiski pisze:jedz i zatankuj, a zrozumiesz czy to pomówienie, nie tylko mi się trafiło, ale i znajomy do meganki wlewał więcej niż ma zbiornik, a miał jeszcze całą rezerwę, jak zalejesz tam 5 razy to zobaczysz czy to pomówienie.Polej pisze:Jakieś dowody? Bo to trochę pomówienie..papawhiski pisze:w Rzeszowie na Żródełku, na warszawskiej to byście zatankowali z 66 litrów, tak cyganią, he he, nie polecam tej stacji nikomu
26 groszy to może tak ale na pewno nie 6. Tak było zawsze. Ale być może teraz jest inaczej, chociaż wątpię w to.papawhiski pisze:a swoja drogą, jak paliwo na shellu droższe o 6 gorszy, to tankując 50 litrów mamy 3 zety, ale pewna jakość, czy warto się paprać i zalewać do menzurki ????