oglądałem thesisa
VIN ZLA84100000013641

jest za 21.900 lub 26.000 bo raz nett raz brutto
sprzedawca
VOLVO LANCIA KRAKÓW
Kościuszki 108
32-100 Proszowice
tel.: +48 518-504-164
+48 508 909 379
+48 12 386 11 75
adres strony: http://konpat.otomoto.pl/
DRAMAT!
wszytko nie działa :
- nie działają zegary
-hamulec ręczny nie działa błąd po zagnieceniu się zwalnia
-szyby nie działają
-ABS nie działa
-ESP tez
-kontrolka silnika świeci
-ASR nie działa
-klimatyzacja raz działa raz nie
-panel klimy raz odpala wentylator raz nie mruga sam ustawia temp cuda jaja nie do opanowania
LAKIER ZNISZCZONY OD MYJNI SAME RYSY PO SZCZOTKACH
na dachu wgniotki
prawy błotnik malowany
prawy srodkowy słupek wyrwana okładzina od podsufitki do fotela (tam gdzie pas wchodzi do słupka)
tylna kanapa przepalona fajkami
w aucie śmierdzi fajkami
rdza na klapie tylnej
LAMPY matowe i dodatkowo OBIE maja PĘKNIĘTE KLOSZE na dole przy spryskiwaczach do wymiany
prawy xeno różowy lewy niebieski podobno wymienili przetwornice
opony łyse jak kolano
lewy schowek pod kierownica skręcany blachowkrętem przez tapicerkę bo odpadał !!
gałka biegów przetarta skora
brak parktronica
navi nie działa w pl
TYP mówi ze nie było błędów teraz się pojawiły bo spawali rurę wydechowa i nie odpięli akumulatora i ze to się usunie na pewno tylko teraz się podłączyli ale komp im nie chciał się z autem połączyć
podejrzewam ze jak nie odpięli aku przy spawaniu to wszystkie kompy są do wy.....
dodatków TYP się chwali ze on to odda do gościa co cofa liczniki 159 i dyrektorowi ASO z KR cofał bo w aso nie umieli to już wiadomo ... i ze taki z niego elektronik macher ze sobie poradzi z naprawa tego auta
AUTO NIE BYŁO NIGDY W ASO SPRAWDZIŁEM a książka cala podbita ZLA84100000013641 po zakupie nie widziane w aso w żadnym kraju !!!
LIPA JAK C.... myślałem ze gościa ubije dobrze ze tylko 100km jechałem bo szkoda się fatygować