Byliśmy z żonexem w ten weekend w Bieszczadach o tu ... i:
.... zaklepaliśmy imprezę LKP na 2012 rok w terminie 5-7.10.2012 O S T A T E C Z N Y ! ! !
Opis gospodarstwa macie w linku powyżej, ja opiszę to czego nie widać

1. Gospodarze bardzo mili.
2. Micha taka, że ja "szczuplaczek" miałem kłopoty ze zjedzeniem serwowanych potraw. Kosztowałem natomiast wszystkiego i ... - Pani Ewa gotuje takie zupy, że hej ...... Wybór na śniadania (szwedzki stół) - rewelacja, w tym wyroby miejscowe, bardzo smaczne.
3. Cisza, spokój, do nieba i piekła - bardzo daleko.
4. Miejsce na grill (wiata zadaszona, oświetlona, można założyć ściany jak np. zacina deszcz. Korzystaliśmy z niej teraz przy kilku stopniowym mrozie. Nalewka Pana Edwarda (gospodarza) była wyśmienita.
5. Sauna - opalana zwykłym drzewem na jednorazowe wejście 6-8 osób. Dla niegrzecznych są rózgi.
6. Ruska bania - nie będę o tym się rozpisywał. Tu trzeba przyjechać i skorzystać.
7. Boisko do siatkówki - to nie I liga, ale poskakać można.
8. Grota solna - to nie reklama. Ona jest. Mieści na raz około 6 - 8 osób. Wejście boso

9. Jest w planie kolejna atrakcja. Otwarcie nastąpi na wiosnę 2012. Zobowiązałem się, że nie powiem co to będzie, ale .... sądzę, że takich rzeczy w Polsce jest może 2 ... - 3. To max. A może wcale ich nie ma

10. Jest mały plac zabaw dla dzieci: piaskownica, zjeżdżalnia, huśtawka, tor przeszkód, chatka "baby jagi". Te dwie ostatnie są oddalone od "centrum" ok. 300m. Ano właśnie ...
Gospodarstwo agroturystyczne składa się (na chwilę obecną) z:
A. Domu gospodarzy - tam pomieszkiwaliśmy - kilka pokoi, saloon (TV, piłkarzyki, "jadalnia") B. Domu dla gości, ogrzewany (na terenie tej samej posesji) - 10 osobowy, jedna łazienka (2 x WC, prysznic), duża kuchnia (lodówka, czajnik, można przygotować jakieś posiłki). 4 pokoje: 2 x 2 osoby; 2 x 3 osoby. Możliwość adaptacji pod rodzinę 4-osobową. C. Domu dla gości, ogrzewany (na terenie tej samej posesji) - w budowie, planowany termin oddania to maj 2012. 4 osobowy (4 x 2 osoby), każdy pokój z własna łazienka i WC, kuchnia, salonik itp.
D. Domu dla gości (oddalony ok 300 m) - 10 osobowy, wspólna łazienka, nie wiem ile WC, dom widziałem z zewnątrz oraz otoczenie. Ilość pokoi oraz ilość osób w pokoju - mi nieznana

No i ... ceny na chwilę obecną - stryj "Kryzys" mam nadzieję, że tam nie dotrze.
Bardzo proszę .... I jeszcze jedno