Może byśmy tak odświeżyli tradycję. Impreza "składkowa", potrzebne miejsce, noclegi, parking dla lucynek i chęci. Kto się (ew.) pisze

PS.:
"Olanie" tematu jest także dozwolone.
Moderator: wujekp
Widziałem na zdjęciach. Czekam na propozycję.mr.kura pisze:Byłem na jednym przywitaniu nowego roku z LKP - chętnie powtórzę ową imprezę
Do piątku postaram się podać moją propozycję
A mi w górach z kuligiem ...Coupe pisze:Mi to się marzy SYLEK nad morzem...
That's the point . . .faraon pisze:A mi w górach z kuligiem ...
Jestem baaaardzo ZAwojciech711 pisze:a ja mam możliwość zorganizować dom w Zakopanym za rozsądną kase![]()
jak jest zainteresowanie tematem zakopca to rozeznam temat czy jest jeszcze wolny
chata z drewna sto kwadratowych rok oddania do użytku 2012 czyli nowa
miejsca sporo kominek itp.![]()
baca z koniem tyż się znajdzie
Przy okazji dobrze byłoby określić czas pobytu: od - do. Jadąc kawał drogi szkoda by było jechać na 1-2 dnimr.kura pisze:Zapodaj, im więcej ofert tym lepiej. Proponuję dać limit do 16.11.12 żeby się określić, później ciężko będzie zamówić/odmówić.
wieczorem .... do 2.01.2013mr.kura pisze:W tym roku mamy korzystny długi weekend. Więc myślę, że pobyt trzeba organizować od 28.12.
Mi się Sylwester kojarzy mimo wszystko z górami, ale ... zrób rozeznanie jako opcja np. rezerwowawojciech711 pisze:jest jeszcze jedna opcja - wcale nie gorsza
RYBACZÓWKA-WYGONIN ale to już drugi koniec polski
byliśmy tam w czerwcu - po prostu rewelacja spokojnie można organizować sylwestra
Wojtekwojciech711 pisze:a ja mam możliwość zorganizować dom w Zakopanym za rozsądną kase![]()
jak jest zainteresowanie tematem zakopca to rozeznam temat czy jest jeszcze wolny
chata z drewna sto kwadratowych rok oddania do użytku 2012 czyli nowa
miejsca sporo kominek itp.![]()
baca z koniem tyż się znajdzie