Y 1.1 - świece sportowe
- dariuszek_tryb
- Forumowicz/ka
- Imię: Dariuszek
Y 1.1 - świece sportowe
Witam, chce Was zapytać o świece sportowe czy może ktoś wie coś na ten temat? Czy warto kupić? Czy w ogóle jest jakaś różnica między sportowymi a normalnymi?
I czy warto wydać 200zł na świece platynowe. Koleś w motoryzacyjnym mi polecił i mówił że zobacze różnicę:)
Co to jest w ogóle ta świeca platynowa?
Z góry dzięki
I czy warto wydać 200zł na świece platynowe. Koleś w motoryzacyjnym mi polecił i mówił że zobacze różnicę:)
Co to jest w ogóle ta świeca platynowa?
Z góry dzięki
- NIKI
- Forumowicz/ka
- Imię: Bartosz
Re: Y 1.1 - Świece sportowe
Taaaa różnice będą przynajmniej dwie....
Ty będziesz miał mniej w portfelu/śwince lub w skarpecie 200 zł a "koleś" w motoryzacyjnym będzie miał analogicznie więcej...
Ty będziesz miał mniej w portfelu/śwince lub w skarpecie 200 zł a "koleś" w motoryzacyjnym będzie miał analogicznie więcej...
Moje byłe Włoszki
-
- Klubowicz
Święta racjaNIKI pisze:Taaaa różnice będą przynajmniej dwie....

Lepiej daj wypolerować kolektor ssący wtedy poczujesz różnice

P.S
Jak mam 200 na świece wydać, to wole wyskoczyć w miasto te 200 przepić, przynajmniej jakiś pożytek będzie

Thema SW 2.0 VIS, Thema 16VT MK III LX (dawca), Kappa 2.0 SW wel gruz
,Bravo 2.0 20V - jeszcze bez - VT, Y 1.2 8V
Peugeot 206 cc 

"Ch...a zobaczysz, a nie różnice
"
Przepraszam, przepraszam, przepraszam, użyłem chamskiego cytatu, który przeczytałem gdzieś na portalu motoryzacyjnym i oświeciło mnie, że tekst ten pasuje jak ulał do zadanego pytania
Lepiej wydaj te 200 zł w klubie go-go lub innym takim przybytku, kasa też w błoto ale przynajmniej będziesz z tego miał jakąś przyjemność
"Sportowe" świece to kit porównywalny ze sprzedażą kolumny Zygmunta. A założenie platynowych do starego parcha to też pomysł z gatunku "science-fiction".
Serdecznie pozdrawiam.

Przepraszam, przepraszam, przepraszam, użyłem chamskiego cytatu, który przeczytałem gdzieś na portalu motoryzacyjnym i oświeciło mnie, że tekst ten pasuje jak ulał do zadanego pytania

Lepiej wydaj te 200 zł w klubie go-go lub innym takim przybytku, kasa też w błoto ale przynajmniej będziesz z tego miał jakąś przyjemność

Serdecznie pozdrawiam.
Zaraz mnie koledzy ,,zlinczują", że pierdoły piszę itd.
Ale co tam....Miałem kiedyś Forda w którym po założeniu gazu wymieniłem przewody i świece (platynowe elektrody) na Motorcraft .Nie były to świece sportowe
i nie po to je kupowałem.Chciałem mieć święty spokój.
Do czego zmierzam.Na tym komplecie zrobiłem jakieś 180 tyś bez przysłowiowego zaglądania pod maskę.
Można
Można 

Ale co tam....Miałem kiedyś Forda w którym po założeniu gazu wymieniłem przewody i świece (platynowe elektrody) na Motorcraft .Nie były to świece sportowe

Do czego zmierzam.Na tym komplecie zrobiłem jakieś 180 tyś bez przysłowiowego zaglądania pod maskę.
Można

Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia
Odp: Y 1.1 - Świece sportowe
To dowodzi tylko tego, że większość obecnie sprzedawanych części użytkowych to śmieci.markiz pisze:Zaraz mnie koledzy ,,zlinczują", że pierdoły piszę itd.![]()
Ale co tam....Miałem kiedyś Forda w którym po założeniu gazu wymieniłem przewody i świece (platynowe elektrody) na Motorcraft .Nie były to świece sportowei nie po to je kupowałem.Chciałem mieć święty spokój.
MożnaMożna
Ja ostrzę sobie zęby na Magnecore

"... I guess it's just the way I'm wired."