Zlot Lancia 100 w Kiewe
Moderator: wujekp
Zlot Lancia 100 w Kiewe
niezła imprezka i ten statek prawie jak Rejs 

Zlot Lancia 100 w Kiewe
Roman ty byles na tym spotkaniu, widze ze to nie tylko Lancie ale Ferrari i lamborgini ktos tam przyjechal ? i chyba mi nie powiesz ze tez tam ktos Lancia Hayen przyjechal -
?
albo ze takie cos tez tam bylo ?

albo ze takie cos tez tam bylo ?

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

Zlot Lancia 100 w Kiewe
3mam kciuki za ukrainę 

Zlot Lancia 100 w Kiewe
czy ja tam dobrze widziałem dwie Hyeny ??
Pozdro i szacuneczek dla ekipy ze wschodu
Jaqob jedziemy na nastepny zlot
i nie ma ze boli

Pozdro i szacuneczek dla ekipy ze wschodu
Jaqob jedziemy na nastepny zlot

była prisma i delta I a teraz jest Kappa 

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot Lancia 100 w Kiewe
No tak, zjazd wszelkiej włoszczyzny na 100 lecie lancii...
Choć z drugiej strony te Lancie wyglądaja jak z muzeum- nawet sznurek jest, żeby nie dotykać, a Ferrari zamiast tablicy ma reklamę...

Choć z drugiej strony te Lancie wyglądaja jak z muzeum- nawet sznurek jest, żeby nie dotykać, a Ferrari zamiast tablicy ma reklamę...

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Zlot Lancia 100 w Kiewe
Czemu
?
Lancia jest najmniej typowa z całej trójki, co dodaje jej uroku
Osobiscie, jakbym chciał miec popularny samochod to kupilbym Corollę albo Octawię.

Lancia jest najmniej typowa z całej trójki, co dodaje jej uroku

Osobiscie, jakbym chciał miec popularny samochod to kupilbym Corollę albo Octawię.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat