Ale dodatkowo mam pytanie, gdy włączałem spryskiwacze przedniej szyby, to w tym czasie chodziła tylna wycieraczka a przednie nie, czy tak to już powinno być? Czy może powinny chodzić przednie wycieraczki gdy włączam przednie spryskiwacze?
jak otworzysz klapę jest jedna śruba krzyżak odkręcasz śrubę i cały plastik będzie się nadal trzymał na zaczepach odchylasz delikatnie jeden z boków długi śrubokręt płaski i miejsca gdzie masz zaczepy delikatnie ciągniesz w dół uważając oczywiście żeby nie urwać zaczepów , pierw sprawdź tak jak koledzy piszą wiązkę w klapie , albo zatarł się trzpień do którego jest przymocowane ramie tylniej wycieraczki... foto poniżej powodzeniaPiotr x pisze:Czy ktoś może dysponuje informacjami jak zdjąć tylny plastik z wewnętrznej części klapy? Bo rozumiem że w ten sposób się dostane do sprawdzenia wszystkiego?
Gawlick pisze:U mnie po pociągnieciu do siebie włączają sie przednie, a po pchnieciu w strone deski tylne
pewnie da radePiotr x pisze:No to coś tu u mnie jest zwalone... myślicie że elektryk samochodowy pomoże? Ja niestety jestem zielony w temacie