Cześć.
Prawie cztery lata temu wymieniałem przekaźnik kierunkowskazów w Lybrze - ten który znajduje się pod kierownicą. Pojechałem ze swoją kostką na szrot i kupiłem używany, który działa do dziś. Wydaje mi się, że chodzi on głośno - w sensie głośno cyka jak miga kierunkowskazami. Pytanie czy wszystkie tak Lybry mają czy ja może dostałem przekaźnik np. od jakiegoś niższego klasą Fiata i stąd to tak głośno cyka. Koszt drugiego jest znikomy, bo ledwie 15-20 zł, tylko nie wiem czy to coś da, a jak da to czy ktoś może powiedzieć jaki powinien być ten przekaźnik do Lybry?
Lybra - głośny przekaźnik/przerywacz kierunkowskazów
- lucasvorenus
- Forumowicz/ka
- JackRM
- Forumowicz/ka
- Imię: Jacek
Lybra - głośny przekaźnik/przerywacz kierunkowskazów
Znajomy kiedyś tak miał i owinał gada izolacją cieplną do rur ogrzewania (taka gąbkowa gruba folia - coś jak ta oryginalna szara na łączeniu wtyczek od popielniczki w Lybrze) i po temacie.
tapnięte ze starego jabłkofonu
tapnięte ze starego jabłkofonu
Była:Lancia Lybra 1.9jtd 2000 grigio Elisa 105KM/255Nm tuned by Ramzes_II @130KM/315Nm
Była:Lancia Delta III 1.6MJT Platinum 2012 Poltrona Frau Gran Luce bicolore nero/grigio underground
Jest: Fiat Freemont 2.0MJT 2015 170KM automat Black Code AWD
Była:Lancia Delta III 1.6MJT Platinum 2012 Poltrona Frau Gran Luce bicolore nero/grigio underground
Jest: Fiat Freemont 2.0MJT 2015 170KM automat Black Code AWD
Re: Lybra - głośny przekaźnik/przerywacz kierunkowskazów
U mnie cyka normalnie, nie mogę powiedzieć, że głośno, za to czasem piszczy 

Lancia Lybra SW 1.8 2000r