Witam
Szybkie pytanie odnośnie przednich kierunkowskazów do Dedry, bo nie jestem tego w stanie jednoznacznie stwierdzić patrząc na zdjęcia od sprzedawcy i na własne lampy. Czy zmieniały się one jakoś w czasie, jeśli chodzi o wygląd? Dokładniej chodzi mi o to, czy te -> http://allegro.pl/show_item.php?item=3436072994 z '89 są dokładnie takie same jak te, które z fabryki miała moja SW '95? Mam wrażenie, że te pierwsze są trochę bardziej matowe od moich, ale nie wiem czy to wina ich wieku, czy tego, że rzeczywiście są inne. Ktoś wie?
Dedra - przednie kierunkowskazy
- Ramon
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Dedra - przednie kierunkowskazy
Lancia Dedra SW 1.9td -> swap na 1.9tds
- horses
- Forumowicz/ka
- Imię: Adam
- Kontakt:
Re: Dedra - przednie kierunkowskazy
Z tego co wiem to przez cały okres produkcji były jedne te same. Chyba że do dymionych lamp były też przyciemniane kierunki.
- Ramon
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Re: Dedra - przednie kierunkowskazy
Nie, dymione mnie już nie interesują, moje są jeszcze sprzed tego liftingu
Mam po prostu wrażenie, że te ze zdjęć są jakby trochę bardziej nieprzezroczyste niż moje obecne oglądane na żywo.
Ale przy okazji zapytam jeszcze dla pewności - zanim kupię - przednie reflektory były też cały czas takie same, aż do rozpoczęcia produkcji z dymionymi, tak?

Ale przy okazji zapytam jeszcze dla pewności - zanim kupię - przednie reflektory były też cały czas takie same, aż do rozpoczęcia produkcji z dymionymi, tak?
Lancia Dedra SW 1.9td -> swap na 1.9tds