Serio nie wiem co jest grane, żeby był taki problem z tym produktem? Sprzedaż wysyłkowa mnie nie interesi, jestem tym wrednym klientem, który chce poczuć towar w ręku zanim go kupi.

Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Potęga internetu;)Borek pisze:Taaak, tylko oni są z Poznania a nie z Łodzi.
Poza tym o ile pamiętam, to Osram (jak i Philips) na swoje daje minimum rok gwarancji, a Osram na 99% do handlu daje tylko palniki w swoich kolorowych pudełkach. O co chodzi - wszelkie Osramy typu OEM, zapakowane inaczej niż w ichnie niebieskie kartoniki z pomarańczowym paskiem z nazwą marki Osram wydaje jedynie producentom samochodów na pierwszy montaż, tak twierdzą ich przedstawiciele. Jeżeli ktoś kupi w sklepie palnik Osram zapakowany np. w folijkę albo jakiś inny kartonik, to to nie jest produkt, który Osram przeznacza na rynek części zamiennych. Opcje są dwie - lewy kanał dystrybucji albo to nie jest Osram...
Gdybyś miał te lampy od 2-3 lat i nadal by fajnie świeciły, to bym się skusił.
Borek pisze:Aleksandrów daleko nie jest, ale ta oferta wygląda mi nieco lipnie - tanio jak na Philipsa, w innych sklepach to samo bywa po minimum 180...
Natomiast Denken to jeden z tych dwóch sklepów i ich zamierzam odwiedzić, zobaczymy czy nie mają czegoś jeszcze.
Poza tym mocno się zastanawiam, czy brac 4300K czy jednak coś chłodniejszego w barwie. Obecnie mam zimnoniebieskie i uważam, że wygląda to tak sobie zwłaszcza, że drogowych i pmgielnych w takiej barwie nie znajdę, a białe jeszcze da radę mieć.