Co do kubków to proszę kontaktować się i prosić użytkownika Hanuś, może ona coś zrobi z tym waszym zachwytem

Bartek z Turbo-lab twierdził, że różnica tych kości to pic na wodę i po dokładnym sprawdzeniu nie ma między nimi różnic. Osobiście nie mogę nic na ten temat powiedzieć gdy nie miałem styczności z 000.jaycobe pisze:Tym lepszym softem dysponował Ś.P Wolek, który też go musiał zdobyć bo miał ten gorszy. Teraz nie wiem kto może mieć taki na sprzedaż, może warto popytać chłopaków od chipów z Krosna ??
Chyba ci się tematy pomieszały, tu jest "nasze Lancie" i każdy może się udzielać.intuos pisze:Nie rozumiem jednego, po kiego wała udzielają się osoby nie mające wiedzy w temacie. Forumowe wróżenie tarota kwitnie...
szczególnie Bartek od tarota...topcio1 pisze:Chyba ci się tematy pomieszały, tu jest "nasze Lancie" i każdy może się udzielać.intuos pisze:Nie rozumiem jednego, po kiego wała udzielają się osoby nie mające wiedzy w temacie. Forumowe wróżenie tarota kwitnie...
kond243 pisze:Witam co do różnicy między ori softem a g-teciem jest i to duża. Miałem ori 000 teraz g-tec i a utko jeździ bajecznie.pełen over boost ma przy 2600 obr i ciągnie jak szalona do końca , tylko założyłem mbc nie mam peeku tylko stałe 1,3 bara wydech przelot , końcowy supersprint od kolegi MichorJeśli jest ktoś ch?tny mam na zbyciu eprom z sterownika 000. z 98 r w tych epromach też były zmiany pocz?tek 98r a początek 99r mapy minimalnie się różnią. Kappa najfajniej jeździ na epromie z początku produkcji.W przypadku epromu 001 a 000 też czuć dużą różnice zwłaszcza powyżej 4tyś obr nie jedzie górą tak dobrze jak na epromie 000.