Spot włoski 3.08.2014 Ikea Łódź
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Spot włoski 3.08.2014 Ikea Łódź

Lancia Klub Polska - Łódź
Lancia Thesis 2.4, Alfa 156 2.5 V6 Q-system
Re: Spot Włoski 3.08.2014 Ikea Łódź
Właścicieli Iveco, Ferrari, Lamborghini i Maserati nie zapraszacie
Serdecznie pozdrawiam.

Serdecznie pozdrawiam.
Z co patrzę to będzie niedziela, więc może bym tam zajrzał do Was 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Chyba napisane że wszystkich posiadaczy włoskich samochodówRafako pisze:Właścicieli Iveco, Ferrari, Lamborghini i Maserati nie zapraszacie![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.

Wbijaj śmiałoFXX pisze:Z co patrzę to będzie niedziela, więc może bym tam zajrzał do Was

No i nie wiem czy podjechać Lancią, czy Iveco - zwłaszcza, że akurat wtedy będę siedział pod Toruniem. Jak pech to pech. 

Drop a gear and disappear!
Napisane jest: Zapraszamy wszystkich posiadaczy włoskich samochodów, a pod spodem są logotypy konkretnych producentówEgon pisze:Chyba napisane że wszystkich posiadaczy włoskich samochodówRafako pisze:Właścicieli Iveco, Ferrari, Lamborghini i Maserati nie zapraszacie![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.

Serdecznie pozdrawiam.
Ps. nie bierz tego do siebie, po prostu spojrzałem na ten banerek z "pijarowego" punktu widzenia, domyślam się, że jak przyjedzie właściciel 348 GTB to go nie przegonicie

Re: Spot włoski 3.08.2014 Ikea Łódź
Prawdopodobnie będę musiał być w robocie ale jak mi się uda, to się wykręcę i fajnie by było gdybyśmy wszyscy razem tam zajechali,kwestia dogadania miejsca zbiórki,a potem wspólna parada do Portu.
Lancia Kappa Coupe 2.0 16V Turbo 

Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte. 

Drop a gear and disappear!
Zgadzam się, to bardzo dobry pomysł i łatwy punkt do identyfikacji.Borek pisze:Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte.
Lancia Kappa Coupe 2.0 16V Turbo 

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Mikołaj
Powinno... to bardzo dobre określenie:D ja jestem za i z miłą chęcią się wybiorę.Borek pisze:Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte.
Pozdrawiam. Mikołaj.
Lancia Dedra 20V V.I.S
Lancia Dedra 20V V.I.S
Skrzyżowanie ma być otwarte od 21 07. Może wreszcie Musa spotka się z Dedrą?Miks pisze:Powinno... to bardzo dobre określenie:D ja jestem za i z miłą chęcią się wybiorę.Borek pisze:Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte.
Pozdrawiam Andrzej.
Jest: Mitsubishi ASX
Były:Lancia "Bella" Musa 1,4 Platino 2007r, Renault 5, Renault 9, VW Passat Variant, Nissan Micra.
Jest: Mitsubishi ASX
Były:Lancia "Bella" Musa 1,4 Platino 2007r, Renault 5, Renault 9, VW Passat Variant, Nissan Micra.
Seba tym razem musisz być bierz wolneSEBAkappa pisze:Zgadzam się, to bardzo dobry pomysł i łatwy punkt do identyfikacji.Borek pisze:Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte.

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Mikołaj
dawno mnie tam nie było więc nie wiem jak tam wyglądają postępy... no może w końcu tak. ale jak już mówiłem zawsze coś... ale tym razem rezerwuje termin i nie ma bata żeby mnie nie było...andy1158 pisze:Skrzyżowanie ma być otwarte od 21 07. Może wreszcie Musa spotka się z Dedrą?Miks pisze:Powinno... to bardzo dobre określenie:D ja jestem za i z miłą chęcią się wybiorę.Borek pisze:Start parady można zrobić przy Pasażu Łódzkim, zwłaszcza że skrzyżowanie z Pabianicka powinno już być wtedy otwarte.
Pozdrawiam. Mikołaj.
Lancia Dedra 20V V.I.S
Lancia Dedra 20V V.I.S