Kappa - tył, wahacz wzdluzny
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Panowie, dostawa we Fjucie strasznie mi sie opoznia. Czy ktos jest w stanie od reki zalatwic mi taki wahacz, a moze lepiej od Cromy lub od themy, skoro podobno pasuja?
Wątek o wahaczach
Wątek o wahaczach
- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
Jutro wysyłają, tulejki masz już nowe założone, tylko przykręcić. Sprawdzone, bez obawy , wszystko będzie idealnie pasować, teraz trzeba będzie tylko wymieniać tulejki.
- prezesjm
- Klubowicz
Czego cieszy buźkę ?????"Tomasz" pisze:![]()
![]()
"prezesjm" pisze:Czego cieszy buźkę ?????"Tomasz" pisze:![]()
![]()

- prezesjm
- Klubowicz
Banana chcesz"Tomasz" pisze:"prezesjm" pisze:Czego cieszy buźkę ?????"Tomasz" pisze:![]()
![]()
a co nie mogę???

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Dziekuje prezesowijm za posrednictwo w zakupie uzywek od Themy, akurat jak do niego dzwonilem to byl u Tomka, ktory sprzedaje czesci.
Jak tylko dojda wahacze dam znac- powinny byc we czwratek - wyjazd w sobote, wiec bedzie czas na montaz!
Jak tylko dojda wahacze dam znac- powinny byc we czwratek - wyjazd w sobote, wiec bedzie czas na montaz!
- prezesjm
- Klubowicz
Przeprosiny przyjęte. Lecisz tylko krzynke browarka i jesteśmy kwita."Tomasz" pisze:Przepraszam

Yes Master"prezesjm" pisze:Przeprosiny przyjęte. Lecisz tylko krzynke browarka i jesteśmy kwita."Tomasz" pisze:Przepraszam

- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Wahacze dotarly, jutro montaz, jezeli bedzie ok to dam znac.
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Wahacze od themy z nowymi tulejkami zamontowane. Mechanik nie zglaszal zadnych problemow z montazem."tomek" pisze:Wahacze dotarly, jutro montaz, jezeli bedzie ok to dam znac.
Panowie dzieki za info zaosczedzone na dzien dobry 200 zl na 1 wahaczu plus ewentualne oszczednosci w przyszlosci.
- prezesjm
- Klubowicz
Cieszymy się, że wszystko poszło OK. A na przyszłość aby silenbloki wytrzymywały dłużej, to trzeba przypilnować mechanika (lub siebie) aby tulejki dokręcić na opuszczonym samochodzie na koła, widziałem już paru takich magików co podokręcali wszystko na podnośniku i po opuszczeniu auta po paruset km wszystkie silentbloki były pozrywane.
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Kontakt:
Ostatnio wahacze wytrzymalmy 100 tys. km, wiec chyba mechanik dokreca na opuszczonych"prezesjm" pisze: widziałem już paru takich magików co podokręcali wszystko na podnośniku i po opuszczeniu auta po paruset km wszystkie silentbloki były pozrywane.

Ps. Potrzebuje wymiary wszystkich silentblokow od Kappy (oraz tych, ktore mam teraz w tylnym wahaczu

Moze ktos przygotowalby taki material, ale to juz po moim urlopie.