Z racji choroby jaką jest audiofilizm potrzebuję przerobić fabryczne nagłośnienie

Pozdrawiam
Schemat, czego konkretnie potrzebujesz?. Jeśli chodzi Ci o schemat Connecta/płytek to są nieosiągalne. Jeśli przyda Ci się oznaczenie wtyczek w Connec'cie (te z tyłu) to eLearn pokazuje co nie co.Damian-ek pisze:Witam serdecznie
Z racji choroby jaką jest audiofilizm potrzebuję przerobić fabryczne nagłośnienieChciałem wyciągnąć RCA z radia ale najpierw chciałbym sprawdzić czy może nie ma tam wyjścia MINI ISO RCA. Jeżeli ma ktoś schemat będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Masz eLearn!. Zaglądałeś?. Tam są, oznaczenia wtyczek i pinów.Damian-ek pisze:Dokładnie chodzi mi o opis tylnych złącz. Niektóre fabryczne jednostki mają możliwość podpięcia kostki mini iso w celu wyprowadzenia sygnału. Chodzi mi o to aby uzyskać jak najlepszy sygnał. Co do konwertera to chciałbym uniknąć tego rozwiązania. Poprzedni system miałem oparty na sygnale optycznym i jest spora różnica w ilości detali i przestrzeni jaką takie rozwiązanie prezentuje. Ponieważ koszt wyprowadzenia optyka z fabrycznej jednostki jest spory i wiąże sie dodatkowo z zmianami w zewnętrznym procesorze narazie chciałbym spróbować wyciągnąć sygnał po rca
Tutaj masz eLearn'a i krok po kroku by dojść do Connecta. Szukając można się zaszukać. Masz tu opisane wszystkie wtyczki, a poniżej wtyczki i znaczenie pinów. Jest tego trochę. Szukaj, może znajdziesz, czego szukasz.Damian-ek pisze:Mam. Ale jeszcze nie zaglądałem. Postaram się z tym zapoznać.