Witam Wszystkich. Temat LPG w Lanci jest dlugi i szeroki, ale co ciekawe trudno znalezc jakies konkretne informacje... temat zaczyna sie 2-3 postami, a później schodzi na inne tory... Dlatego prosze Szanownych Kolegów o odpowiedz na 4 proste pytania bez rozwijania dodatkowych tematów.
1. Jaka instalacja???
a) I, II generacja
b) sekwencja
c) brak instalacji
2. Wady i zalety wymienionej w pyt.1
3. Przykładowe instalacje i ich koszty (producent, typ itp)
4. Wrażenia z użytkowania w/w instalacji.
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Myślę, że taka forma ułatwi znalezienie odpowiedzi laikom takim jak ja - a jest ich pewnie wielu.
Re: Przepraszam za pomyłke...
Rzeczowo o instalacji LPG w Kappie!!!
Powitać jak najbardziej, ale temat raczej nadaje się do działu LPG (pewnie admini i tak go tam przeniosą). A przy okazji - w Kappie nie mam LPG i na razie nie zamierzam.
homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Przepraszam za pomyłke...
Post oczywiści miał trafić gdzie indziej... ale mam jakieś problemy ze stronką.. i czasami pojawiam się w innych miejscach niż bym chciał...
- tomek
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Przepraszam za pomyłke...
Temat LPG wielokrotnie walkowany. SPrawdzone instalacje wtyskowe to Prins i Vialle"jakub1978" pisze:Post oczywiści miał trafić gdzie indziej... ale mam jakieś problemy ze stronką.. i czasami pojawiam się w innych miejscach niż bym chciał...

Sa Kappy, ktore jezdza na II generacji, ktorys kolega zalozyl BLOSa i sobie chwali.
90% sukcesu to fachowy montaz.