ślusarskich. Koszt poniesiony, 40 zł od otworu, czyli x 4szt = no...

Ja kiedyś pytałem w sklepie to mi przód wyliczył na przeszło 5 000 zł.Wilkin pisze:Jak 1 mm to ok , bez tulejki wygląda na więcej.![]()
Do mnie doszło dziś ile kosztują wahacze do tego auta. Taniocha po prostu
"UPARTY"????AUFER pisze:Ceny nowych wahaczy zostały jakby auto nadal kosztowało około 200tys zł.
Trochę dziwne te nienormalne ceny, ale Polak potrafi![]()
A uparty Polak potrafi jeszcze więcej
Ogarniemy, jak wcześniej nie wyślesz do Wawy;)AUFER pisze:Biedny by dawno się tego pozbył i koniec kropka![]()
A uparty szuka różnych rozwiązań, a ten co czeka to mało wie, dużo nie umiem, ale liczy na tych co pomagają
Poliuretany zostają ( proste tuleje). Tylko wylatują wahliwe. W gruncie rzeczy poliuretany są 100000 lepsze od gumy( trwałość) Jesli poliuretan z wahacza dolny tylny będzie mi jakieś jeszcze skoki w boki robił to też wyleci. Znam Thesis i widziałem na nim poliuretan na wahaczu dolnym tylnym i ma się dobrze jak nie bardzo dobrze. Musze to sprawdzić sam, teoria mnie nie przekonuje- test tak.
No tak.AUFER pisze:Ty masz wszystko więc ja nic nie mogę
Już teraz jasna rzecz jest. Sprzedaż to wina wahaczy, a mianowicie Ted Gum'a;)rain pisze:No tak..... jakbym miały taki łeb jak Ty, to bym nie wydał 6 klocków na wymienianie i może dalej bym jeździł Thesisem...
Respect!!