Czyli tak - zaczynając od końca:
na wieczór są już dwie? odrębne propozycje koncertowe (udział na ochotnika jak i we wcześniejszych punktach spotkania

)
Przed koncertami dobrze by się było posilić - przysiąść gdzieś na małe co nieco (tak jak pisałam, co nam polecicie, to będzie).
Batman - dzięki za tyle propozycji uatrakcyjnienia spotkania. Ja w międzyczasie wyszukałam jeszcze takie coś:
Górnośląskie kroszonki 2016 Muzeum Górnośląskie w Bytomiu / pl. Jana III Sobieskiego 2 / Bytom, Sala ks. Gorczyckiego
wstęp wolny
wernisaż: 12.03.2016 (sobota), godz. 10.30
("To już 27. edycja konkursu na najciekawiej zdobione jajka wielkanocne, adresowanego do dorosłych mieszkańców województwa śląskiego. Najciekawsze kroszonki zostaną nagrodzone, a prace będą prezentowane na wystawie pokonkursowej, której wernisaż odbędzie się 12 marca w Muzeum Górnośląskim. Ekspozycję można oglądać do 17 kwietnia.")
Mam nadzieję, że jak konkurs dla dorosłych, to efekty prac do podziwiania nie tylko dla dorosłych - wiecie coś na ten temat? Czy przedświątecznie mielibyście ochotę zobaczyć? W Krakowie chodzimy na szopki, to na Śląsku byłyby pisanki. Dystans Bytom - Gliwice ok? Inne atrakcje nie są tak krótkoczasowe, więc możemy do nich wrócić kiedyś. Co myślicie?
W tym wariancie byłby Bytom, potem kawa/jedzonko w Gliwicach - trzeba by policzyć o której zacząć, żeby do 17 się wyrobić. Ale może być Palmiarnia czy Radiostacja (celowałabym raczej w coś mniej czasochłonnego - musimy się wyspać na noc z sb/nd)
Grodek - dzięki za poprawkę

A masz jakiś kontakt z Miśkami? Bo się już dłuższy czas nie odzywają.
Zygmunt - ta przed 15, to pewnik (nie ma szans na wcześniej)? Nie pogniewacie się, jak dołączycie w trakcie spota? A koncert też chcecie?
Tak w ogóle super, że znowu Was zobaczymy i jeszcze poznamy nowe osoby
Wstępna lista:
1. siwyX ? (2 os)
2. pääkäyttäjä (2 os)
3. zygmunt 1 (?os)
4. DziQ (? os)
5. grzegorz m (? os)
6. Ama (1 czy 2 os?)
7. batman (3 os?)
8. MacioBA
9. ciotka z wujkiem
i bronx śledzi
Bichon - a ogólnie w marcu jesteś kiedyś w domu? Może niezależnie od Śląska wykombinujemy szybki spot kawowy?