http://otomoto.pl/oferta/lancia-thesis- ... ylPNP.html W ogłoszeniu jest, że auto w wersji Emblema i ma wszystko co ta wersja posiada, oczywiście super audio, auto serwisowane, bez kolizji w kraju, problemy z elektryką - choinka - problem z szyną can.
Cena 10800 była - dzwonię i się pytam co i jak - auto chciał kupić szwagier.
Sprzedający w samych superlatywach, że wygodne, że mało pali, do lekkich poprawek lakierniczych, samochód serwisowany ale ostatnio mechanicy się poddali i musiałby auto oddać gdzieś na 2 tygodnie aby dobrze je przetestować.
Dla pewności, pytam się czy działa klima - tak oczywiście. Auto stoi w Zielonej Górze, szwagier decyduje - jedziemy z rana. Zaznaczam, że w dwie strony z Łodzi to 800 kilometrów

Po dojechaniu na miejsce okazuje się, że myślałem, że widziałem Thesisy w stanie agonalnym ale.... myliłem się.
TAKIEGO SZROTA JESZCZE NIE WIDZIAŁEM NAWET NA SZROCIE W DE.
Thesis cały do malowania, ktoś tak długo go polerował aż zdarł klar - grubość powłoki lakierniczej to ok. 80-100 mikrona, dużo wgniotek i porysować oraz wykwitów korozji. Wersja to nie Emblema tylko GOLAS, fotele pół elektryczne, brak pamięci i grzania, brak rolety, czujników itd. Drzwi kierowcy otwierają się ciężej niż właz do studzienki, naderwane mocowania zawiasów - ktoś próbował to spawać, uszkodzona listwa drzwi, zniszczona listwa ozdobna przy dachu od strony kierowcy - ktoś łomem próbował otworzyć drzwi. Klima nie działa

Auto w takim stanie, że odmówiłem sobie przyjemności przejechania się tym wehikułem.
Ogólnie ZDJĘCIA są NIEPRAWDZIWE - auto wygląda zupełnie inaczej - czytaj dużo gorzej.
Pan jeszcze podczas rozmowy telefonicznej zszedł z ceną na 9000 - po oględzinach stwierdziłem, że nie dam mu nawet 5000 bo się za części nie wróci.
Ogólnie obecnie jest to KRÓLOWA SZROTU - najgorszy Thesis jakiego widziałem.
Dla sprzedającego za mój stracony czas i straconą kasę szwagra za bezsensowną jazdę 800 km