Mój problem zaczął się od tego, że odpiąłem przepływomierz w celu wykluczenia jego awarii bądź uszkodzenia powodującego zanik mocy na zimnym silniku. Po odpięciu auto odpaliło, lecz miało nierówne obroty, będąc tego oczywiście świadom. po próbie ruszenia ujechałem 1,5 m po czym silnik nagle zgasł. Podpiąłem przepływomierz z powrotem z myślą, że odpali, ale niestety już nie zagadał. Kilka minut próbowałem odpalić silnik, co poskutkowało zalaniem silnika benzyną. Zostawiłem temat na noc i dziś po pracy (po 14) kolejna próba i nic. FES wykazał błąd przepływomierza, który wyłapał wczoraj. Usunięcie nie poskutkowało. Co ciekawe, po kolejnym odpięciu przepływki nie zarejestrował żadnego błędu z tym związanego. Wyłapał natomiast błąd 08. Z tego co zrozumiałem (wersja anglojęzyczna), to jest to błąd związany z immo. Drugi błąd jaki wyłapuje, to błąd 05, ale ten jest dla mnie zagadką, bo nic na jego temat FES nie podaje. CHECK się nie zapala, a błędy po usunięciu raz wracają, a raz nie. Gdzie może być przyczyna? Liczę na jakieś wskazówki z Waszej strony moi mili