Mam problem z zainstalowaniem nawigacji z mapą Polski czy ktoś wie jak mozna to zrobić?
Kolego przywitaj sie, milo widziec usera Thesisa!"Bodek" pisze:![]()
Mam problem z zainstalowaniem nawigacji z mapą Polski czy ktoś wie jak mozna to zrobić?
Dokładnie. Mogę wypalić Ci taką płytkę za jakieś 2 tygodnie"Mart27" pisze:w Lanci Thesis montowane były fabrycznie systemy nawigacji Siemens - Connect i musisz szukać map do takiego systemu - żaden inny Ci nie odpali - taki wymysł producenta żeby zarabiać na akcesoriach
Super. To czekam, jak będzieszmiał to daj znać."Pablo" pisze:Dokładnie. Mogę wypalić Ci taką płytkę za jakieś 2 tygodnie"Mart27" pisze:w Lanci Thesis montowane były fabrycznie systemy nawigacji Siemens - Connect i musisz szukać map do takiego systemu - żaden inny Ci nie odpali - taki wymysł producenta żeby zarabiać na akcesoriach![]()
Jak tylko moja zjedzie do kraju to zrobię Ci kopię"Bodek" pisze:Super. To czekam, jak będzieszmiał to daj znać.
Jeśli to jest spalanie chwilowe to u kumpla w Renault Megane 1.5 dci 80KM jak sie mocno depnie pokazuje 20. wiec te Twoje 24-26 nie jest dużo, a wręcz mało jak na taki silnik"Bodek" pisze: jak depne to komp pokazuje 24-26l.