LYBRA Z MILIONOWYM PRZEBIEGIEM
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Krzysztof
LYBRA Z MILIONOWYM PRZEBIEGIEM
Film z cyklu high mileage,
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Tomek
Re: LYBRA Z MILIONOWYM PRZEBIEGIEM
W sumie szacun
Auto robiło około 55 tys km rocznie. Stan podwozia zrozumiały...w takim stanie widziałem Lybry po 300 tys km. Widać ogólnie, że wersja biedna, jakaś szajska tapicerka w środku, plastikowa kierownica itd.... ale może to i dobrze - alcantara przetarłaby się do gołych sprężyn chyba... silnik nie myty chyba nigdy
ale jeśli na te 982kkm przypadło około 90 zmian oleju to nie dziwi mnie, że działa dobrze. Wstyd życzyć milionowych przebiegów...3 miesiące i licznik się obróci.

Lancia Lybra 2,4JTD 150KM
Re: LYBRA Z MILIONOWYM PRZEBIEGIEM
Mnie tam wcale nie dziwi, że JTD 8V przejdzie milion km.
Nie rozumiem co tam opowiadali w tym filmie, ale ciekawi mnie kto tam robi przeglądy i co ile? No i jakim cudem diagnosta dopuścił to auto do ruchu, przecież te wycieki i stan podłogi nie zrobiły się w ciągu doby... Przecież to nawet w Polsce nikt przeglądu nie podbije, ale wydawałoby się w cywilizowany kraju. Dla mnie to jest szok, a nie przebieg.

Nie rozumiem co tam opowiadali w tym filmie, ale ciekawi mnie kto tam robi przeglądy i co ile? No i jakim cudem diagnosta dopuścił to auto do ruchu, przecież te wycieki i stan podłogi nie zrobiły się w ciągu doby... Przecież to nawet w Polsce nikt przeglądu nie podbije, ale wydawałoby się w cywilizowany kraju. Dla mnie to jest szok, a nie przebieg.