Delta III schemat elektryczny
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Steff
Delta III schemat elektryczny
Witam. Czy ktoś dysponuje schematem elektryki samochodu Lancia Delta III 1.4 Turbo Jet 120 KM rocznik 2009 ?
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Re: Delta III schemat elektryczny
Będzie ciężko. Jedyne co mogę podpowiedzieć to spróbuj na sieci znaleźć eLearn (DVD) do Fiata Bravo - większość rzeczy jest identycznych, a do Bravo wyszło to jeszcze na fizycznym nośniku, do Delty chyba już tylko w wersji elektronicznej na serwerach Fiata.
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Do delty III tylko to co krąży w internetach to PDF z oryginalnego eLearna w języku bodajże holenderskim.
Powiedz jaki dokładnie schemat potrzebujesz to wstawię tutaj PDF. Ewentualnie mogę całość na megę czy inny hosting wrzucić jak nie znajdziesz tego do pobrania gdzieś na necie.
Powiedz jaki dokładnie schemat potrzebujesz to wstawię tutaj PDF. Ewentualnie mogę całość na megę czy inny hosting wrzucić jak nie znajdziesz tego do pobrania gdzieś na necie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Marea Weekend 2.4 20V HLX Tour de France 2001
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Steff
Mam problem z wewnętrznym oświetleniem podsufitki gdy otwieram drzwi to nie świecą się przednie lampki na podsufitce a dwie tylne świecą ,nie świeci się też światełko w bagażniku ,w schowku i na osłonkach przeciwsłonecznych przy lusterkach.1608cc pisze: ↑15 sie 2024, 2:44 Do delty III tylko to co krąży w internetach to PDF z oryginalnego eLearna w języku bodajże holenderskim.
obraz_2024-08-15_024601937.png