No i niestety . Jest mały problem. Na jeździe testowej wszystko było w porządku. Auto kupiłem. Przejechałem nim blisko 200km do domu i dosłownie 2km przed domem engine check i błędy jak na screen. Dojechałem do domu już w trybie awaryjnym. A że posiadam moduł do diagnostyki OBD to go podpiąłem , skasowałem błędy i musiałem jechać po dzieci. Błąd P0091 wyskakiwał co trochę ten drugi już nie. Więc kasowałem i jechałem dalej. Aż w głowie pojawiła się myśl że może trzeba dolać paliwa ( chociaż było tylko trochę poniżej pierwszej kreski więc teoretycznie jeszcze tego paliwa było) no ale dolałem 15l i na razie przejechałem koło 70km i błąd już nie wyskakuje. Dogadałem się że sprzedawca że usunie usterkę na swoim koszt (to jego propozycja) i jeśli usterka będzie droga w naprawie to mi zwróci pieniądze. Ale wydaje mi się że problemem może być pompa paliwa w zbiorniku. Więc teraz pytanie czy ktoś z was przerabiał coś podobnego? I czy słusznie dedukuje. Z góry dzięki za naprowadzenie na potencjalne możliwości usterki i jakie to koszty. PS. Auto petarda a silniczek 120KM daje frajdę z jazdy , nie sądziłem że taka moc może tak fajnie przyspieszać. Na kolejnym zdjęciu moja piękna Włoszka