ul. Polanki 16
tel./fax (058) 552-16-53
e-mail: biuro@szron.gda.pl
80-308 Gdańsk
Szczerze polecam

"tomek" pisze:TACHO Adam Barcikowski - autoryzacja Hella
ul. Gdańska 1D
87-140 Łysomice
Tel. 056 678 37 30
Moduł: klimatyzacja
Obsługiwane samochody: osobowe, ciężarowe
Szczerze polecam, klima serwisowana w 2005 i 2006 r.
W Łodzi to napewno Lancia Team ul. Wileńska chyba 11boa pisze:A znacie kogoś dobrego i w miarę taniego z Warszawy/Łodzi i ich okolic?
"tomek" pisze:TACHO Adam Barcikowski - autoryzacja Hella
ul. Gdańska 1D
87-140 Łysomice
Tel. 056 678 37 30
Moduł: klimatyzacja
Obsługiwane samochody: osobowe, ciężarowe
Szczerze polecam, klima serwisowana w 2005 i 2006 r.
a ja ich muszę odradzić.... nie wiem jak robią teraz, ale rok temu jak robili mi renówkę to uzupełnili za dużo czynnika (bo nie mieli żadnej maszyny, tylko tak 'na oko' z wagą..... i powstał taki problem, że na wolnych obrotach klima mi nie działała bo za duże ciśnienie było i odłączało sprężarkę....oczywiście pojechałem na reklamacje to wg nich wszystko było OK z ich strony, tylko wciskał mi kity że nie działa 'drugi bieg wentylatora'; pojechałem więc do normalnego zakładu gdzie mają maszynę do klimy i miałem to zrobione porządnie i od tego czasu wszystko jest OK.Doodik pisze:P.H.U. KLIMAR
Adrian Otręba
ul. Polna 46
42-400 Zawiercie
501 441 647
POLECAM
Robiłem u nich i Lancie i renówkę, robią tylko klimę, naprawy kompleksowe od uzupełnienia czynnika po spawanie, zagniatanie rurek, chłodnicy itp.
Ostatnio liczyli sobie 18 zł za 100 gr. czynnika.
Za pospawanie rurki w dwóch miejscach, dorobienie gumowego mocowanie i napełnienie pustego układu czynnikiem zapłaciłem w sumie 300 zł . Czas naprawy 24h.
No nieFoe pisze:Cholera, czy to znaczy że w Warszawie nie ma nikogo kompetentnego do kogo można pojechać z klimą, a przy okazji np wymienić łożysko ewentualnie zregenerować jakąś część... ?
argenta67 pisze:No nieFoe pisze:Cholera, czy to znaczy że w Warszawie nie ma nikogo kompetentnego do kogo można pojechać z klimą, a przy okazji np wymienić łożysko ewentualnie zregenerować jakąś część... ?, nie jest tak źle.