larry 123 nie musisz pisac wielkimi literami bo ja np umiem dobrze czytac i pisac nawet umiem poza tym w dobrej przegladarce jest opcja powiekszania napisow
Druga sprawa polecam czytac dokladnie forum i jeszcze wnikliwiej analizowac cala tresc a nie wyciagac pojedyncze zdania z kontekstu
Odnosząc sie dalej do Twojej wypowiedzi:
...zgodze sie z przedmowca...
...na mnie blad check dziala tez jak plachta na byka wiec ja cisnalem swojego gazownika i w tej chwili nie mam zadnych bledow ani mrygajacego czerwonego wku

wiacza...
...i wszystkim tez polecam dazenie do takiej sytuacji...aczkolwiek trzeba sie liczyc ze rzadko moze "raz na rok" zapalic sie taka lampka i nie ma sie co przejmowac...natomiast nie wiem co ma oznaczac przyzwyczajenie do czerwonej lampki dziwna i bardzo nietrafna interpretacja(rozumiem ze zly dzien dzisiaj komus wypadl)...
...co to znaczy duper-szwance??? czy to moze jakas nazwa wlasna kiepskiej instalacji gazowej??? w googlach nic o tym nie ma...
...poza tym nikt tu nie mowi o ingorowaniu komunikatow na kompie tylko o tym ze moga sie one pojawic i jak z nimi walczyc...jest tez objasnione ze moze sie na poczatku zdarzyc ze takie komunikaty beda sie pojawialy i kwestia regulacji powinna zalatwic ta sprawe...napisane tez jest ze w wyniku jakis innych czynnikow moze pojawic sie blad na kompie przykladowo kiepskiej jakosci gaz lub inny czynnik zwiazany z gazem...
...co do kasowania bledow na kompie zgodze sie z kolega choc moze nie ujalem tego w slowach tak trafnie i fachowo...
...jesli chodzi wywolywanie bledow to sprawdze to dzisiaj jak wroce z pracy...
...nie musisz pisac w jaki sposob ustawiac instalacje z kliku powodow:
- po pierwsze zaplacilem za nia pelno pieniedzy i nich zajmie sie tym ziomek od gazu
- mam sekwencje wiec chyba za bardzo nie ma jak regulowac tak w warunkach garazowych poza tym nie mam tak dlugiego kabla zeby podciagnac pod garaz z kompa a laptopa sie jeszcze nie dorobilem
- i po trzecie i chyba najwazniejsze nie mam o tym bladego pojecia nawet gdybym mial kompa a ztego co mi wiadomo jeszcze sie nikt taki nie urodzil co mialby regulacje gazu we krwi wiec tym bardziej nie mam jak sobie z tym poradzic...
...to chyba tyle jesli chodzi o zgryzliwosci...poza tym gdybys dokladnie czytal moj pierwszy post w tym temacie dojrzalbys ze nie po to jest temat zeby przescigac sie w "tekstach i madrosciach" tylko zeby pomagac i wymieniac wazne uwagi...wiec jesli masz ochote jeszcze raz napisac cos zgryzliwego i zasmiecac temat to polecam dzial Hyde Park...z calym szacunkiem jesli chcesz przekazac cos waznego to napisz to tak aby wszyscy to zrozumieli bo jesli
nie będę pisał w jaki sposób ustawić instalacje i czego unikać, bo jeżeli ignorujecie ten błąd to szkoda pisania.
to po co wogle sie udzielasz
goraco pozdrawiam Duch Dziadka