SPOT lokalny 30.09.2007 - muzeum NORBLIN

Grupa Mazowieckie

Moderator: Wilkin

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 30 wrz 2007, 14:59

Spot włoszczyzny w Norblinie bardzo udany (co prawda mogłem być tylko godzinę... :()

Stawiło się ... maaasa włoszczyzny. Oczywiście większośc to piękne Alfy wszelkiej maści z przewagą 156, ale było tez i Ferrari, i uno turbo i bravo hgt i dwa Fiaty Coupe...
LKP (na moment mojego wyjazdu reprezentowany skoromniej niż poprzednio, był Kondziu, dojechał Grzole i jeszcze parę Lancii których nicków właścicieli nei dane mi było zapamiętać (pomóżcie koledzy :!: )
Moja Lybra była jedyną Lybrą ..:)

Ogromne wrażenie na wszystkich zrobił Delta serwis pojawiając się trzema wychuchanymi integralkami... Mocne wejscie :!:

Muzeum superciekawe, w dodatku urocza i znająca się na rzeczy niewiasta-przewodnik...

Z porażek- nie udało się wyprowadzić i odpalić stratopoloneza... Szkoda, bo to już się zaczynał robić rytuał...

Niedługo fabryka Norblina w Warszawie zacznie być za mała na spoty włoszczyzny. Serce rośnie..

niestety zapomniałem aparatu, więc licze na zdjęcia Kondzia ...
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
mechanik
Dopiero zaczyna na naszym forum

Post autor: mechanik » 30 wrz 2007, 20:52

ladne te alfy byly ale nie ma jak lancia no nie Dzieki kondziu za wiadomosc

widzialem nat twoje autko stalem obok ciebie czarna kappa pozdrawiam
kappa 2.4jtd

Awatar użytkownika
grzole
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: grzole » 01 paź 2007, 0:19

Za bytności Natów już byli na pewno Kondzio (srebrny Y), Nietoperz (czerwona Nuova Delta 1.6) i Mechanik (k 2.4 JTD) oraz Michał (z bratem?) znany wszystkim z Deltaserwis (to ich te wspaniałe Integralki) oraz ja swoją k. Potem były kolejne auta: dwie Kappy (zielona nr rej. NKE .... i niebieska nr rej. WOT ....) ale ich właściciele wraz z pasażerami w zaistniałej niemiłej sytuacji nie pamiętali aby przywitać się - sytuacją tą była.... obcierka podczas parkowania, chyba niegroźna ale jednak niemiła bo konieczna będzie ingerencja blacharsko-lakiernicza (kierowcy zachowali zimną krew i dobre stosunki - chyba byli to znajomi). Na koniec Radicz i Ewcia (oboje jednym Fiatem Q... P... w kolorze gold) dobili spóźnieni a tuż po nich Delti (brak pewności ale zapewne k). Wjazd i wejście na teren muzeum to całe 3 PLN więc nie warto było zastanawiać się nad tym czy wejść czy wjechać. Pew schorowany został w domu...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517

Awatar użytkownika
Króciak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: Króciak » 01 paź 2007, 17:32

Niestety zdarzyło sie... z tej zielonej to ja niechcący przytarłem kolegę... :? wcześniej miałem mniejsze auto więc łatwiej mi było się łamać a tym to jeszcze nie nabrałem pewności bo mam go dopiero... 2 dzien i stąd ta rejestracja na NKE... ale juz jutro będzie na WOT :)
Miejmy nadzieję, że to nic poważnego i na nerwach sie skonczy...

Ogólnie zlot całkiem dobry - myślałem, że będzie mniej aut a pojawiło sie chyba ok 40?? Byliśmy chwile ale zaliczyliśmy wyjazd Integralek i całkiem ładnie się zaprezentowały.

PS. Sorry Grzole, że się nie przywitaliśmy, ale jednak emocje wzięły górę...

Awatar użytkownika
KriSSo

Post autor: KriSSo » 01 paź 2007, 18:00

Przynajmniej Lancia przeszła chrzest bojowy, większości to tylko zostawiłeś u mnie ten czarny plastik ze zderzaka na moim błotniku ale już go tam nie ma :D

A zlocik elegancki : yesyes : , ładne autka trzeba będzie troszke fotek wstawić

Awatar użytkownika
BladeRunner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Kontakt:

Post autor: BladeRunner » 02 paź 2007, 7:51

Dzięki za obecność panowie i panie
Dla informacji: samochodów było 62 (plus ich załogi) a ludzi (zwiedzających) 200
Fotki ze zlotu

Jeszcze raz dzięki
Pozdrawiam

Marcin - "BladeRunner"
Fiat Punto GT

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Mazowieckie :::”