Jak dla mnie gazownik jest dobry w tym co robi. Jest ich tam kilku w zakładzie ale sam szef (to chyba ten o kim mówie) jest godny polecenia, bynajmniej ja mam takie zdanie.
Polecała mi tam ciotka, ponieważ też tam zakładała gaz i też nie ma żadnego problemu od pół roku. A sam mam już ok 3 tygodnie, przejchałem ponad 1000km i jeszcze ani razu nie zapalił mi się CHECK, co u w większości forumowiczów sie zdarza. Po wczorajszej kontroli nie zanotowali ŻADNEGO nieprzewidzianego błędu.
Ze spalaniem jest różnie ponieważ raz mi pali 13.5l a drugi raz... sam nie wierzyłem... 10l gdzie w sporej części po mieście - ale to zależy gdzie się tankuje, ponieważ ja za każdym razem gdzie indziej tankowałem, ale już wiem gdzie jest najlepszy gaz i 10l chyba będzie podstawą

Cenowo jest dużo taniej niż w Warszawie, ponieważ za instalacje STAG-300 zapłaciłem 2800 z butlą w bagażniku (100zl więcej jeżeli butla w kole), wstawili mi największą 65l - wydaję się jakby była z tamtąd wyjęta... po prostu pasuje jak ulał

Po południu zrboie zdjęcia i wstawie jak u mnie to wygląda.
Jeżeli będziesz zainteresowany to dam Ci namiary na Niego i opiszę dojazd. Chyba, że sam podjadę z Toba i obejrze Twoją V6 bo jeszcze w takiej nie siedziałem a podobno dźwięk V6 nie da się łatwo zapomnieć

A na forum widziałem, że do 3.0 też polecają STAG-300 chyba, że wolisz coś droższego
Tak na marginesie mechanik mówił, że robił już Lancie ale pierwszy raz Kappe i widać było, że chyba był pod wrażeniem jakości auta (ogólnie modelu Kappy)

A jakbyś Ty przyjechał ze swoją V6 to chyba zmieniłby swoją BMW na taką samą