Ogólnopolski zlot LKP 2008
Moderator: wujekp
Prognoza pogody na lipiec
Miesiąc lipiec będzie w Polsce lekko cieplejszy z temperatury średniej z wielolecia. Jak poprzednie miesiące. Natomiast opadów będzie więcej jak to wynikałoby z normy wieloletniej. Oczekiwać należy burz, które mogą przynieść zniszczenia. Pojedyncze noce mogą być chłodne. Temperatura w granicach najchłodniejszych nocy od 5 stopni C do 8 stopni C. Najcieplejsze noce przyniosą temperaturę od 18 stopni C do nawet 22 stopni C. Przeważnie jednak będą to temperatury przez większość nocy od 10 stopni C do 15 stopni C. W dzień najniższa temperatura będzie w czasie ciągłych opadów i będzie się wahać od 10 stopni C do 14 stopni C. Najcieplejsze dni zaś przyniosą temperaturę od 30 stopni C do nawet 35 stopni C, lokalnie tą wartość przekroczą. Przeważnie jednak temperatura często będzie się wahać w granicach od 20 stopni C do 27 stopni C w ciągu dnia. Początek lipca do 3, 4 pogodny i ciepły. Od 5, 6 lipca dużo burz i opadów, temperatura na umiarkowanym poziomie. Będą dni bez opadów i burz, a przynajmniej nie wystąpią w całym kraju. Natomiast od 14, 16 lipca do Polski zawitają bardzo wysokie temperatury i będzie pogodnie. Po fali silnych upałów od 22, 25 lipca chłodniej i będzie więcej burz. Koniec lipca powinien przynieść pogodę spokojniejszą. Miesiąc lipiec będzie często zmienny w pogodzie. Na przemian upały z ochłodzeniami. Dlatego często towarzyszyć będą nam burze o dużej sile. Niewykluczone, że mogą w tym miesiącu gdzieś na terenie Polski podczas gwałtownego załamania pogody pojawić się "trąby powietrzne". Jest to zjawisko ciężkie do przewidzenia. Ale niestety będzie miało szanse do wystąpienia.
Miesiąc lipiec będzie w Polsce lekko cieplejszy z temperatury średniej z wielolecia. Jak poprzednie miesiące. Natomiast opadów będzie więcej jak to wynikałoby z normy wieloletniej. Oczekiwać należy burz, które mogą przynieść zniszczenia. Pojedyncze noce mogą być chłodne. Temperatura w granicach najchłodniejszych nocy od 5 stopni C do 8 stopni C. Najcieplejsze noce przyniosą temperaturę od 18 stopni C do nawet 22 stopni C. Przeważnie jednak będą to temperatury przez większość nocy od 10 stopni C do 15 stopni C. W dzień najniższa temperatura będzie w czasie ciągłych opadów i będzie się wahać od 10 stopni C do 14 stopni C. Najcieplejsze dni zaś przyniosą temperaturę od 30 stopni C do nawet 35 stopni C, lokalnie tą wartość przekroczą. Przeważnie jednak temperatura często będzie się wahać w granicach od 20 stopni C do 27 stopni C w ciągu dnia. Początek lipca do 3, 4 pogodny i ciepły. Od 5, 6 lipca dużo burz i opadów, temperatura na umiarkowanym poziomie. Będą dni bez opadów i burz, a przynajmniej nie wystąpią w całym kraju. Natomiast od 14, 16 lipca do Polski zawitają bardzo wysokie temperatury i będzie pogodnie. Po fali silnych upałów od 22, 25 lipca chłodniej i będzie więcej burz. Koniec lipca powinien przynieść pogodę spokojniejszą. Miesiąc lipiec będzie często zmienny w pogodzie. Na przemian upały z ochłodzeniami. Dlatego często towarzyszyć będą nam burze o dużej sile. Niewykluczone, że mogą w tym miesiącu gdzieś na terenie Polski podczas gwałtownego załamania pogody pojawić się "trąby powietrzne". Jest to zjawisko ciężkie do przewidzenia. Ale niestety będzie miało szanse do wystąpienia.
Strang Delta 1,9td

MAM pytanko z księżyca czy jak uda mi się wygospodarować czas mogę dokonać wpłaty na miejscu bo dopiero wyjasniła sie sytuacja z moim i żonki urlopikiem?
Wpłaty możesz dokonać, sęk w tym że noclegów w pokojach brak. Do dyspozycji jedynie domki. Standart masz na zdjęciach. Ciepła woda w umywalce, wygodne łóżko i czysta pościel. Żadnych innych luksusów."darecki" pisze:MAM pytanko z księżyca czy jak uda mi się wygospodarować czas mogę dokonać wpłaty na miejscu bo dopiero wyjasniła sie sytuacja z moim i żonki urlopikiem?
Co do wyżywienia we wtorek przed zlotem musieli byśmy wiedzieć na pewno.
Strang Delta 1,9td

ja jestem przyzwyczajony do namiotu i miski wiec domek to już full wypas
dam znać we wtorek

A kolega w Sielpi będzie? Zapraszamy!
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Strang,
A propos przedstawionego przez Ciebie godzinowego rozkładu imprez, żonex mnie zapytuje gdzie dyskoteka? Podobno widziała salę do tańca i coś o wodzireju ...
A propos przedstawionego przez Ciebie godzinowego rozkładu imprez, żonex mnie zapytuje gdzie dyskoteka? Podobno widziała salę do tańca i coś o wodzireju ...

Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Witam czy domki jeszcze są? Dokonałem już wpłaty za udział tylko bym uregulował za wyżywienie ale to na miejscu."strang" pisze:Wpłaty możesz dokonać, sęk w tym że noclegów w pokojach brak. Do dyspozycji jedynie domki. Standart masz na zdjęciach. Ciepła woda w umywalce, wygodne łóżko i czysta pościel. Żadnych innych luksusów."darecki" pisze:MAM pytanko z księżyca czy jak uda mi się wygospodarować czas mogę dokonać wpłaty na miejscu bo dopiero wyjasniła sie sytuacja z moim i żonki urlopikiem?
Co do wyżywienia we wtorek przed zlotem musieli byśmy wiedzieć na pewno.
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95
Zapraszam do sklepiku!
Domki są, być moze pokój też się uda wygospodarować. Odezwij się na pw."jakubg" pisze: Witam czy domki jeszcze są? Dokonałem już wpłaty za udział tylko bym uregulował za wyżywienie ale to na miejscu.
Wodzirej gra w sobotę do późnej nocy. Są sale do wykorzystania w razie niepogody. W odległości 100 metrów od ośrodka jest dyskoteka. Jak znam tamten region, gwarantowana zwiekszona dawka adrenaliny"wujekp" pisze:Strang,

Strang Delta 1,9td

Musimy wiedzieć parę dni wcześniej. Za tydzień dajemy do ośrodka znać ile porcji wykupujemy."tony" pisze:czy można na miejscu dokupić wyżywienie?
Strang Delta 1,9td

-
- Klubowicz
Hm,zgłaszam się jako chętny na pełne wyżywienie dla trzech osób(2x dorosła + dziecko 6lat)
Strang, Ty mnie nie strasz. Ja się wychowałem w Scyzorykowie"strang" pisze: Jak znam tamten region, gwarantowana zwiekszona dawka adrenaliny

Pozdrawiam
Wujek (p)
Wujek (p)

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
Co potrzebujemy wziąć ze sobą?"strang" pisze:Musimy wiedzieć parę dni wcześniej. Za tydzień dajemy do ośrodka znać ile porcji wykupujemy.
Jak rozumiem, nie potrzebuję brać ze sobą np. dowodu wpłaty, czy czegoś podobnego?
Pozdrawiam
Sebastian
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
Wystarczy zabrać odrobinę humoru i pozytywnego nastawienia 

Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła