Kappa - Wydech w 2.0T 20V
we Francji na stronie www.carreo.pl ,w Polsce te tlumiki sa niedostepne, nie wiedziec czemu"wujekp" pisze:Gdzie kupowałeś, jakieś numery katalogowe cy cuś? Może się przydać na zaś."LukaszN" pisze:Problem rozwiazany, zalozony zamiennik firmy MTS (945 PLN.....) za koncowy i 700 PLN za srodkowy
Jest 2.0T 20V byla Kappa 3.0
Re: ...
Lary..... oczywisce ze sa tansze. Moga byc i tansze od zamiennikow, ale zapewniam cie, ze dorabiacze tlumikow nie maja na stanie wydechow do Kappy, zwlaszcza 2.0T 20V. Dorobienie polega na przekazaniu ludzikom starego ukladu wydechowego i cazekanie na wykonanie nowego. Wskazane przez ciebie zaklady sa np. poza Wroclawiem. I co, odkrecic tlumik od samochodu przesylac poczta i czekac na dorobienie i nadeslanie nowego? Niestety nie zawsze jest to mozliwe rozwiazanie...."larry123" pisze:dorobienie wydechu może kosztować mniej niz oryginał
http://www.el-tec.pl/
i
http://www.mgmotorsport.pl/
Ja także powoli zaczynam poszukiwania. Ustaliłem, iż w ofercie firmy TESH jest wydech do 2.0 turbo. Wysłałem zapytanie i oczekuję na odpowiedź.
Pozdrawiam D1
Kontakt: 783 390 662

No i ...? Wydawało mi się, że TESH nie ma tłumików do 2.0T."D1" pisze:Ja także powoli zaczynam poszukiwania. Ustaliłem, iż w ofercie firmy TESH jest wydech do 2.0 turbo. Wysłałem zapytanie i oczekuję na odpowiedź.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

ze srodkowym tlumikiem problem
Zamowilem tylny MTS, przyslali, srodkowy niedostepny, zwrocili pieniadze....
Sklep wspominany przez D1 - TESH rowniez (też
) niedostepny, zatem kombinacja nas czeka...
Zamowilem tylny MTS, przyslali, srodkowy niedostepny, zwrocili pieniadze....
Sklep wspominany przez D1 - TESH rowniez (też

Poniżej odpowiedź firmy Intercars dotycząca tłumików firmy TESH do Kappy 2.0T 220KM - Wroclaw.oddzial@intercars.com.pl
"Witam
Czas oczekiwania na tłumiki o nr ref 240688 i 240689 wynosi ok 4 tyg.
Aktualna cena w/wym pozycji wynosi : 240688 - 653,40 pln brutto, 240689 - 432,92 pln brutto.
W przypadku zamówienia wymagana będzie wpłata zaliczki w wysokości 50% wartości zamówienia.
Pozdrawiam
Mariusz Kogut "
Tesh - do katalogu on line
Firma Klarius, która jest właścicielem Tesha oraz paru innych firm 
Czyli jednak istnieją, tylko należy na nie poczekać
Przypomnę, iż z uzyskanych informacji z ADF Wrocław, koszt oryginału (zakup w serwisie) to ponad 3 tys.
brutto za komplet.
"Witam
Czas oczekiwania na tłumiki o nr ref 240688 i 240689 wynosi ok 4 tyg.
Aktualna cena w/wym pozycji wynosi : 240688 - 653,40 pln brutto, 240689 - 432,92 pln brutto.
W przypadku zamówienia wymagana będzie wpłata zaliczki w wysokości 50% wartości zamówienia.
Pozdrawiam
Mariusz Kogut "

Czyli jednak istnieją, tylko należy na nie poczekać

Przypomnę, iż z uzyskanych informacji z ADF Wrocław, koszt oryginału (zakup w serwisie) to ponad 3 tys.

Pozdrawiam D1

- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
:groupjump:
Super!Dzięki za info
Super!Dzięki za info

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)