Wiem, wiem - pamiętam."jan123456" pisze:sebastian mieliśmy się umówić na założenie manetki tempomatu dlaczego chceszją sprzedać
hm. Chyba słabo szukałem."jan123456" pisze:będziee pasować nie chodzi czzy przy manetce tyko czzy przy centralce silnika są przzewody. ten temat był poruszany i w zajebi... sposób opisany dla przeciętnego zjadacza chleba wystarczy search/szukaj/ a wszystko stanie się jasne
![]()
![]()
![]()
"Toper" pisze: Sebastian, wiesz już za ile chcesz ją opchnąć?
Pozdrawiam
To daj znać jak się już uporacie z problemem, a ja w międzyczasie spróbuję sprawdzić jakoś czy u mnie to będzie działać.Tak, znalazłem emaile z 'negocjacjami' z poprzednim właścicielem gałki (także forumowiczem) - zapłaciłem 100 PLN + koszty przesyłki.
Jako, że nie targa mną chęć zysku oddam w dobre ręce tą gałkę za takie same koszty - z tym, że jeżeli jesteś zainteresowany, to musisz poczekać - mglod (mój krajan z Wrocławia) też chce się zmierzyć z problemem
.
Pozdrawiam
Sebastian
OK."Toper" pisze:To daj znać jak się już uporacie z problemem, a ja w międzyczasie spróbuję sprawdzić jakoś czy u mnie to będzie działać.
Pozdrawiam
ja też od czasu do czasu sprawdzam czy nie ma, ale lipa"rain" pisze:No to gratuluję. Sam bym z chęcią sobie dołożył takie cacko. Ale coś na allegro nie ma samych manetek, a jak już to całe zespolone...
"Toper" pisze:ja też od czasu do czasu sprawdzam czy nie ma, ale lipa"rain" pisze:Sam bym z chęcią sobie dołożył takie cacko. Ale coś na allegro nie ma samych manetek, a jak już to całe zespolone...nic nie ma a przydałby się taki bajer w trasie.
no przecież tak się umawialiśmy, czekałem aż skończysz próby"Sebastian" pisze: A jak chciałem swoją upłynnić toście się dziady nie odzywali- trza było dać znaka tobym Wam oddał - wtedy byłem na etapie rezygnacji z przedsięwzięcia
"Toper" pisze:no przecież tak się umawialiśmy, czekałem aż skończysz próby
Stuki jakby lekko ucichły, ale ideału nadal nie ma - coś tam jednak słychać. Posłuchasz następnym razem, przy okazji."jan123456" pisze:Sebastian małe pytanko czy stuki z tyłu zniknęły?