P.S. Jeśli było to przegapiłem

Doceniają Jarku. Większość wolała by jego niż obecnego. Ale mały chce mieć port lotniczy swego imienia więc Bolka kazał wymyślić"Nat" pisze:Jak to zwykle u nas bywa, polskie piekiełko zgnoi, a tylko obcokrajowcy docenią. Przekleństwo Wielkich Polaków.
Toż właśnie pisałem, że poza krajem Wałęsa jest zdecydowanie wyżej ceniony."strang" pisze:Doceniają Jarku. Większość wolała by jego niż obecnego. Ale mały chce mieć port lotniczy swego imienia więc Bolka kazał wymyślić"Nat" pisze:Jak to zwykle u nas bywa, polskie piekiełko zgnoi, a tylko obcokrajowcy docenią. Przekleństwo Wielkich Polaków.
Grzesiu, moim zdaniem nie doceniasz i krzywdzisz pana Kaczyńskiego, nie widząc u niego wymienionych powyżej cech. A tyle wysiłku wkłada w to, by nikt nie miał wątpliwości..."grzole" pisze: BTW Lech Kaczyński nie ma raczej cech swojego imiennika z NMP w klapie, (...) tj. pychy, zadufania, poczucia wyższości, zawiści, pokrętności itp.
:groupjump: :groupjump: Grześ-ty to potrafisz rozbawić."grzole" pisze:
BTW Lech Kaczyński nie ma raczej cech swojego imiennika z NMP w klapie tj. pychy, zadufania, poczucia wyższości, zawiści, pokrętności itp.
Przypomniało mi to pewną anegdotyczną sytuacje z ONZ. Otóż kiedy w ZSRR rządził słynący z ciętego języka niejaki Chruszczow, ambasadorem USA przy ONZ był niejaki pan Smith. Rozbawiał do rozpuku całe grono zasiadające na posiedzeniach, niezależnie od kraju z którego pochodzili."grzole" pisze:No to widać, że FIAT ewidentnie idzie w dużą i międzynarodową politykę... Poprzednia reklama Delty miała tematykę Tybetu.
TW Bolek może podnieść sprzedaż, zwłaszcza na zachodnich rynkach.
Ja zaś zadedykuje Ci słowa Falandysza o których wspominałem powyżej. Na moje pytanie czemu odszedł z etatu w Pałacu Namiestnikowskim, czy źle mu tam było, odpowiedział mi następująco: "O byłych pracodawcach należy mówic jak o zmarłych czyli albo dobrze albo wcale. Nic nie powiem." Co ciekawsze nic dobrego o tamtej pracy i pracodawcy również nie raczył powiedzieć."strang" pisze: I tą historyjkę Tobie Grzes dedykuje