lepiej przenoszą"larry123" pisze:SINUSLIVE - SL-F 160
SINUSLIVE - SL-F 130
kupiłem takie głosniki ale bez szoku jak na moje ucho nie rózną sie niczym zasadniczym od lanzarów poza ceną.

lepiej przenoszą"larry123" pisze:SINUSLIVE - SL-F 160
SINUSLIVE - SL-F 130
kupiłem takie głosniki ale bez szoku jak na moje ucho nie rózną sie niczym zasadniczym od lanzarów poza ceną.
dokłądnie takie coś by mnie satysfakcjonowało"Blash" pisze:z tego co wiem to prezes z łodzi wykonuje takie przeróbki , generalnie bez rozebrania tylnej półki i wycinania blachy nic większego nie wejdzie , dodatkowo bez subwofera w bagażniku efekt i tak bedzie mizerny, w swoim aucie mam jbl w tylnej półce 2 drozne i subwofer podłaczone do 4 kanałowego wzmacniacza
ładnie to wszystko wygląda ale to nie na moją kieszeń(jak narazie) a słuchać się chce(ale nie tych brzęczących 13-tek)"maciej" pisze:http://www.lanciateam.pl - systemy car audio
a te tylne jbl-e montowałes do fabrycznego panela głosnikowego czy wywaliłeś go i zamontowałes głosnik samemu w otworze? ja swego czasu zdemontowałem paneł, wymontowałem z niego głosnik srednio-niskotonowy i zamontowałem 16-tke Em-Phasera (grały świetnie mi swietnie we wczesniejszym aucie), niestety rozczarowanie przyszło w chwili montażu, panel odstawał od płaszczyzny półki z racji zbyt duzej głebokosci głosnika:( no i własnie wtedy przyszłą myśl o rozwierceniu półki jednak do dzisiaj sie tego nie podjęłem!"Blash" pisze:przód jakies pioniery grają marnie same, ale w połaczeniu z tyłem nie najgorzej, nic nie rozwiercałem z tyłu, te jbl w miarę pasowały
przód chcę podłaczyc do 2 kanałowego wzmacniacza w najbliższej przyszłosci
jesli dobrze zrozumialem - to jest dokladnie odwrotnie ?!"Blash" pisze:chodzi o podważenie z prawej strony czyli od koła prawej maskownicy i z lewej strony lewej