Przybywaj - to pogadamy tym razem na wrocławskiej ziemijan123456 pisze:A czy jak dostaniemy wolne też możemy być/całą 4/wtym jeden malutki czworonóg?

PS. My jesteśmy.
Moderator: MiroMiglia
Przybywaj - to pogadamy tym razem na wrocławskiej ziemijan123456 pisze:A czy jak dostaniemy wolne też możemy być/całą 4/wtym jeden malutki czworonóg?
Przyjedź choćby na godzinkę - zrobisz sobie przerwę, odświeżysz umysłmKajor pisze:qrde qrde qrde... bardzo niedobrze:/... raz ze mam zajecia do 16 45 a dwa ze mam w weekend 4 zaliczenia + projekt do oddania wiec chyba tym razem odpadne:/ qrde qrde qrde:(
To się nazywa poświęceniemiro-miglia pisze:ps.jesli moje dziewczyny się nie zdecydują to wpadnę sam choćby na chwilkę.
napewnoKKMisfire pisze:To się nazywa poświęceniemiro-miglia pisze:ps.jesli moje dziewczyny się nie zdecydują to wpadnę sam choćby na chwilkę.
Pomimo, że pogoda man dzisiaj nie dopisała to mam nadzieje, że i tak nam to nie przeszkodzi aby spotkać się w dość dużym gronie
Sylwia
sloneczna pisze:Dzięki za miło spędzone popołudnie![]()
Spotkanie udaneczekam na następne .
Pozwolę sobie wymienić:KKMisfire pisze:Dziękuje wszystkim za przybycie, byłam mile zaskoczona, że tyle osób przyjechało...